inspiracija za proleće

Trendi farmerke, torba od 3.500 $, patike... Ležerni stajling Anastasije Gudelj na kom nećete znati šta pre da gledate

0

Ko kaže da je elegancija neophodna za stil koji se ne zaboravlja? Popularna pevačica nedavno je ponela vrlo nonšalantan autfit za svaki dan koji može da vas inspiriše pred prolećnu sezonu

Anastasija Gudelj, nekad Ražnatović
Anastasija Gudelj, nekad Ražnatovićfoto: @raznatovicanastasija/Instagram

 

Anastasija Gudelj, nekada Ražnatović, poznata pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, već neko vreme živi u Španiji, gde uživa u društvu supruga Nemanje Gudelja, poznatog fudbalskog reprezentativca.


Ona proteklih meseci nije bila toliko aktivna na Instagramu kao ranije i trudi se da sačuva svoju intimu i opušta se u čarima Sevilje, ali povremeno obraduje svoje fanove fotografijama koje svedoče o njenoj svakodnevici.


Anastasija, koja je poznata po stilu koji uvek prilači pažnju, ima običaj da pokaže svoje modne kombinacije za svaki dan, a pre izvesnog vremena je predstavila superudoban stajling idealan za proleće.

Pevačica je, naime, prilikom kupovine pozirala u laganim farmerkama ravnog kroja i nešto širih nogavica, modelu od svetlog teksasa pocepanom na jednom mestu. Reč je o pantalonama koje odišu nonšalancijom, a upotpunila ih je plavo-sivim patikama za trčanje.


Svemu je dodala dugački beli kardigan, dok je neutralni krem bodi upotpunila torbom modne kuće Louis Vuitton slične nijanse, a u pitanju je jedna od njenih najlepših tašni do sad.


Anastasija je odabrala model OnTheGo MM, za koji je potrebno izdvojiti čak 3.500 dolara, a izađen je od kvalitetne, zrnaste goveđe kože.

 

 

Krasi ga prepoznatljivi LV monogram utisnut u kožu, a veoma je prostrana i praktična, pa spada u popularne tote modele za svaki dan za one s dubljim džepom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anastasija Ražnatović sa mužem Gudeljom na večeri

 

makonda-tracker