inspiracija

Lako može da bude kič – ali je sve suprotno! Anastasija Gudelj zna najbolji način da nosite animal print ovog proleća

1

Popularna pevačica pokazala je svojim pratiocima na Instagramu kako izgleda savršen stajling za prolećni dan u gradu

Anastasija Gudelj uvek ostavlja utisak svojim modnim kombinacijama
Anastasija Gudelj uvek ostavlja utisak svojim modnim kombinacijamafoto: Instagram/raznatovicanastasija

Popularna pevačica Anastasija Gudelj, koju smo upoznali kao Anastasiju Ražnatović, već neko vreme stanuje u Španiji, gde njen suprug Nemanja Gudelj nastupa za FK Sevilja.


Ona na Instagramu često deli fotografije kojima otkriva pratiocima kako izgleda njena svakodnevica, a deli i modne kombinacije koje mogu poslužiti kao inspiracija za različite prilike.


Ovih dana, Anastasija je objavila fotografiju jednog praktičnog i trendi stajlinga koji može da se nosi u brzbroj situacija, od svečanih do ležernijih, a pruža sjajnu ideju kako kombinovati odeću sa životinjskim dezenom.

 

Anastasija Gudelj veći deo vremena provodi u Španiji
Anastasija Gudelj veći deo vremena provodi u Španijifoto: Instagram / Raznatovicanastasija

Pevačica je pozirala u kombinaciji džempera i midi-suknje, uz dodatak upečatljivih aksesoara, a statement deo njenog autfita je šara na donjem delu odeće. Suknju A-kroja, vanvremenski model pogodan za sve prilike, krasi animal print, i to šare leoparda, u klasičnoj kombinaciji kamel i tamnobraon nijansi.

Anastasija je ovaj efektan dezen uklopila u potpuno crn stajling: džemper, šešir, obuću i Gucci tašnicu, što je odličan način da se napravi ravnoteža i jedan upečatljiv komad istakne dok je ostatak kombinacije sveden.

 


Kako kombinovati animal print?


Budući da su životinjski dezeni pomalo napadni, s njim je ključno postići balans jer će u suprotnom modno izdanje izgledali prenatrpano i lako može da se isklizne u kič.


Animal print je, manje-više, uvek u modi, s tim što se menjaju popularni motivi i nijanse, a leopardove pege spadaju u uvek aktuelne šare. Videli smo ih i u okviru brojnih kolekcija za proleće i leto 2024, a one su sjajan način da se razbije minimalistička estetika.

 

Selena Gomez u kombinaciji crne kožne jakne i leopard haljine
Selena Gomez u kombinaciji crne kožne jakne i leopard haljinefoto: Leo Rooster / Sipa Press / Profimedia

Uz to, glavni su detalj mob wife trend, koji je uzeo zamaha proteklih meseci, pa će bilo koji komad s leopard printom biti dobrodošao u vašem garderoberu.


Da biste bili sigurni da je sve pod kontrolom i da vaš stajling s animal printom ostavlja utisak, najbezbednije je kombinovati ga s jednobojnom odećom, idealno s neutralnim tonovima kao što su crna, bela i bež boja.

 

Ruska manekenka Julija Poljačihina na reviji brenda Dolce & Gabbana u leopard printu
Ruska manekenka Julija Poljačihina na reviji brenda Dolce & Gabbana u leopard printufoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naravno, poneki detalj koji se slaže s komadom sa životinjskim dezenom neće pokvariti utisak, ali pazite da ne preterate i uvek se vraćajte osnovnoj paleti boja.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anastasija Ražnatović sa mužem Gudeljom na večeri

 

makonda-tracker