idu uz sve

Ako morate da nosite samo jedan par cipela, neka to budu ove: Tamara Dragičević je pronašla najlepšu prolećnu obuću

0

Popularna glumica kombinovala je ove pouzdane i trendi cipele s odelom, ali one pružaju još mnogo, mnogo mogućnosti

Tamara Dragičević u crvenom odelu
Tamara Dragičević u crvenom odelufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Jedan poznati brend proizvoda za negu kose juče je u Beogradu održao promociju koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti, a među najzapaženijima je bila Tamara Dragičević.


Popularna glumica, poznata po vrlo otmenom načinu odevanja, i ovog puta je odabrala modno izdanje koje ostavlja utisak.


Zvezda filma "Toma" pojavila se u odelu tamnocrvene boje, koje dodatno izdužuje figuru decentnim belim vertikalnim prugama.

Sastavljeno je od klasičnog sakoa, s dvorednim kopčanjem i rukavima koji se blago šire, dok su donji deo pantalone "na crtu" nešto širih nogavica.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ovakve kombinacije obično viđamo u spoju sa salonkama s visokim štiklama, ali Tamara Dragičević se opredelila za udobniju varijantu elegantne obuće – pouzdane ravne mokasine.

 

Braonkaste mokasine u kombinaciji sa crvenim odelom
Braonkaste mokasine u kombinaciji sa crvenim odelomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Mokasine su u trendu i 2024.


Proteklih nekoliko godina mokasine su obeležile kao nezaobilazan trend u ženskoj modi, a 2022. bile su među tri najkraženija modna komada na Guglu.


Opsesija mokasinama nastavila se i kasnije, pa su one među najpopularnijom obućom i 2024, a očekuje se da će pravi "bum" napraviti tek u prolećnoj sezoni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nanou 🦋 (@nanou.mrn)

Mokasine su osnova poslovnog stila i dobro opremljenog garderobera već dugo, ali proteklih nekoliko sezona su influenserke počele da ih nose na razne načine i inspirisale devojke.

 

Uz klasična odela i business chic kombinacije izgledaju najbolje, ali ove cipele mogu se uklopiti i u ležerniji stil, uz mini-suknje i farmerke, kao proveren način da izgledamo šik u baš svakoj prilici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tod's (@tods)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker