JEDNA OD NALEPŠIH

Upoznali se na +40, ignorisali osećanja mesecima: Ljubavna priča Tamare Dragičević i Petra Benčine je sve samo NE OBIČNA

0

Neke ljubavi počnu iznenada, potpuno nečekivano i prerastu u ono najlepše, porodicu, poštovanje, obožavanje 

TAMARINA I PETROVA LJUBAVNA PRIČA JE KAO IZ BAJKE
TAMARINA I PETROVA LJUBAVNA PRIČA JE KAO IZ BAJKE foto: Instagram / tamaradragicevic

Popularni glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina nedavno su javnost obradovali najlepšim vestima - uskoro će postati roditelji trećeg deteta. 

 

Ova vest obradovala je sve koji pomno prate život Petra i Tamare koji se ne libe da sve što rade podele sa pratiocima na društvenim mrežama. Iako se stiče utisak da Tamara svoj život daje na tacni, mnogi ne znaju kako je počela njihova ljubavna priča.

 

Istina je da ih je spojila gluma, ali s početka niko, a ponajmanje ona, nije mogao ni da nasluti da će se iz njihovog, tada vrlo napetog i rezrvisanog odnosa roditi ljubav.

 

 

Tamara je jednom prilikom za Hello ispričala kako su se upoznali i kako je počela njihova romansa, koja traje već 7 godina i uskoro će biti krunisana trećim detetom. 

 

- I Petar i ja potičemo iz porodica u kojima se nije forsirao glamur i lažni sjaj. Srećna sam što radim posao koji volim, a popularnost je samo posledica uloga koje su se dopale gledaocima. Ne znam zašto bih se zbog toga drugačije ponašala. Uvek se začudim kad se takve teme nađu na dnevnom redu. Ali kad je već tako, drago mi je što ljudi prepoznaju našu “normalnost” - iskreno je rekla nedavno Tamara u intervjuu za "Hello!", a Petar je dodao:

 

 

- Nelagodno mi je kad osvanu moje paparaco-fotografije, svaki put se osetim kao srndać u lovištu. (smeh) Ipak, još smo daleko od Zapada, gde svet šou-biznisa funkcioniše po vrlo surovim pravilima.

 

Njihova priča počinje 2011. godine kada je u javnost stigla vest da Tamara ima dečka. Ubrzo smo saznali da je u pitanju glumac, Petar Benčina, koji je od nje stariji pet godina.

 

- Sila privlačenja koja ne može da se ignoriše. U našem slučaju duga šetnja na +40 posle jednog kastinga bila je dovoljna da shvatimo da je ta sila među nama - napisala je Tamara na svom profilu na "Instagramu" i dodala:

 

TAMARA DRAGIČEVIĆ I PETAR BENČINA LJUBAVNA PRIČA
TAMARA DRAGIČEVIĆ I PETAR BENČINA LJUBAVNA PRIČAfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Posle par meseci prestali smo da je ignorišemo.

 

Par se 2016. godine zavetovao na večnu ljubav, i to na romantičnoj ceremoniji za najbliže koju su upriličili na Adi Bojani. Ubrzo su dobili ćerkicu Stašu, a potom i sina Lazara. Sada su objavili da čekaju treće dete i time će njihova sreća biti trostruko veća. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Glumac ispričao anegdotu o pokojnom kolegi

 

makonda-tracker