(FOTO)

Udobno, MODERNO i ušuškano u isto vreme: Stan Tamare Dragičević i Petra Benčine je prava oaza po meri jedne porodice

0

Tamara Dragičević i Petar Benčina žive u prostranom stanu, a na društvenim mrežama pokazivali su enterijer doma.

Tamara Dragičević i Petar Benčina žive u komfornom stanu sa svojom decom
Tamara Dragičević i Petar Benčina žive u komfornom stanu sa svojom decomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Domovi poznati huvek su inspiracija kada želimo nešto da menjamo u svom stanu, da "bacimo oko" na lep enterijer ili jednostavno da malo zavirimo u privatni život slavnih ličnosti.

 

Oni ponekad nehotice otkriju detalje enterijera svog doma kada objavljuju fotografije na društvenim mrežama, a jedan od parova koji se može pohvaliti prelepim stanom jesu Tamara Dragičević i Petar Benčina.

 

Prikazom svog stana glumački par otkrio je da živi sasvim normalan život u lepo skockanom stanu.

 

Njihov dom sređen je jednostavno i praktično, a ono što se najviše primećuje na prvi pogled, a što je i najvažnije - njihov stan odiše porodičnom toplinom, u kojoj bezbrižno odrastaju ćerka Staša i sin Lazar.

U dnevnoj sobi dominira nameštaj sive boje, dok je monotonija razbijena belim zidovima i atraktivnim detaljima, poput žute fotelje.

 

 

Uspomene koje život znače i omiljene knjige par čuva u belim policama u prostranoj dnevnoj sobi, u kojoj ima mesta za njihove brojne prijatelje koji ih rado posećuju.

 

 

Da Tamara baš voli žutu boju pokazuje i kuhinja u kojoj glumica sprema obroke za svoje najdraže. Beli elementi još jednom pokazuju njenu sklonost ka jednostavnoj eleganciji, dok žuti zid daje fantastičan kontrast i oživljava ceo prostor, piše Lepa i srećna.

 

Osim enterijera, na fotografiji vidimo i da je Tamara Dragičević posvećena majka koja provodi baš svaki slobodan (i manje slobodan) trenutak sa decom - čak i kada je tip-top sređena za premijeru, do poslednjeg trenutka u kući deca su oko nje.

 

 

„Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije nameštena. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete“, rekla je Tamara jednom prilikom.

 

Bonus video

Tamara Dragičević proslavila rođendan

 

makonda-tracker