mudra investicija

Kako izgleda kaput koji slavna bogatašica nosi svake zime? Ona ima 100 MILIONA, ali kad zahladni – šoping je ne zanima

0

Iako ima sopstvenu modnu kuću i ogromno bogatstvo, poznata naslednica svake zime nosi isti kaput kada obavlja svakodnevne obaveze po gradu

Paris i Niki Hilton poznate su kao trendseterke
Paris i Niki Hilton poznate su kao trendseterkefoto: Vendetta / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Porodica Hilton nadaleko je poznata po svom bogatstvu, a mladi naslednici Ričarda i Keti Hilton i sami su izgradili poslovne imperije.


Od četvoro njihove dece najpoznatije su svakako Paris i Niki Hilton, koje mogu da se pohvale pozamašnim imetkom i velikim uticajem u modnim i beauty krugovima, ali to ne znači da neprestano kupuju i neće ponoviti drage komade.


Niki Hilton, čije je bogatstvo procenjeno na 100 miliona dolara, i članica je i porodice Rotšild zbog njenog braka sa Džejmsom Rotšildom, pokrenula je pre 19 godina svoju modnu liniju i poznata je po luksuznom stilu.

Međutim, već godinama čim temperature počnu da padaju, ona se okreće pouzdanom i starom teddy kaputu koji potpisuje brend Max Mara. Tako je bilo i pre nekoliko dana, kada je Niki viđena u svom starom dobrom kaputu, skinny farmerkama, dok je u ruci nosila braon Hermes Birkin tašnu.

 

Niki Hilton u kamel teddy kaputu
Niki Hilton u kamel teddy kaputufoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jesu li teddy kaputi i dalje u modi?


Svake jesenje i zimske sezone, Niki Hilton izlazi u Njujorku u manje formalnim prilikama u ovom kamel kaputu, koji obično kombinuje sa uskim farmerkama i pantalonama i ravnom obućom.

 

Rezultat je vrlo ležeran i šik izgled, koji ona postiže bez previše truda, a svom kaputu je bila odana i kako mu je popularnost rasla i kako nije bio toliko dominantan trend.

 

Niki Hilton u kamel teddy kaputu
Niki Hilton u kamel teddy kaputufoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takozvani teddy kaput, nazvan tako jer podseća na plišane medvede svojim mekanim završnim slojem. Zapravo je u pitanju kaput klasičnog dizajna koji je uglavnom predimenzioniran, a iako može biti različitih krojeva, pa i strukiran, omiljeni su oni široki.

 

Niki Hilton u kamel teddy kaputu
Niki Hilton u kamel teddy kaputufoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sada već kultni komad Max Mara je "izbacila" pre tačno 10 godina, 2013, a on je odmah osvojio srca dobro odevenih žena širom sveta. Inspirisan kaputom ove kuće iz osamdesetih, on ima efektan volumen i nosi dozu ekstravagancije koju slavni i trendseterke obožavaju, pa su odmah svi poželeli da ga imaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evi (@eviwave)

On predstavlja savršenu i magičnu kombinaciju razigranosti i glamura, ima interesantnu i retro siluetu, pa ne čudi što su mnoge modne kuće kasnije ponudile svoje verzije ovog komada.


Teddy kaput najpre je predstavljen u kamel i tamnije braon nijansama, koje su i danas najpopularnije, ali su se pojavile i razne druge boje, pa čak i vrlo napadna pink koja podiže ova već upečatljiv odevni predmet na novi nivo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jules (@julia.emmi)


Stručnjaci su saglasni da trend teddy kaputa neće skoro nestati, pa su influenserke već počele da poziraju u njemu i najavile ga kao nešto bez čega nećemo moći da zamislimo zimsku sezonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evi (@eviwave)

 

BONUS VIDEO

Teddy jakna za jesen 2023.

 

makonda-tracker