fenomenalan model

Stoji svima, ULTRAMOĆNA je i odiše luksuzom: Jovana Joksimović u večno trendi haljini koja se nosi svake modne sezone

0

Jovana Joksimović ima idealan model haljine za žene svih godina i konfekcijskih brojeva.

jovana joksimović u beloj mini-haljini
jovana joksimović u beloj mini-haljinifoto: Instagram printscreen / jjoksimovic

Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najbolje obučenih dama u Srbiji, a njen stil definitivno odlikuje klasika i večita elegancija.

 

Kada je supruga Željka Joksimovića u pitanju, tu modnih promašaja nema, a svaki njen stajling mala je modna lekcija za devojke i žene.

 

Ona je nedavno promenila frizuru i odustala od crvene boje kose, po kojoj je godinama prepoznatljiva, ali to se pokazalo kao odličan potez jer je i kao plavuša više nego zanosna.

 

Ni njen poslednji stajling u nizu, koji je pokazala na Instagramu, nije razočarao, a ovog puta birala je haljinu koja se nosi i u šetnju, i u izlazak, u restoran... I tu greške nema!

 

Jovana Joksimović ponela je belu košulja-haljinu, komad koji nikad ne izlazi iz mode i uvek je aktuelan zbog praktičnog kroja. Naime, košulja-haljine stoje ženama bez obzira na godine i konfekcijski broj, pa tako i onima koje nose od XXS do XXL.

 

Sa kragnicom i dugmićima, ova haljina je sjajan način da se postignu elegancija i sofisticiran izgled, a dovoljno je kežual da ne deluje "preozbiljno" za dnevne varijante.

 

jovana joksimović blista kao plavuša, a njen stil nikada se i ne dovodi u pitanje
jovana joksimović blista kao plavuša, a njen stil nikada se i ne dovodi u pitanjefoto: Instagram printscreen / jjoksimovic

Kada je Jovana u pitanju, njen izabrani model je haljina brenda Pinko, s efektom ležernosti, i zlatnom dugmadi, košulja kragnom, džepovima i suženim strukom, u mini-varijanti koja ističe noge.

 

Cena ovog komada iznosi, prema pisanju medija, nešto manje od 50 hiljada dinara, a verujemo da se svakako isplati jer je nosiva u gotovo svim prilikama.

 

 

ležerna bela haljina sa zlatnom dugmadi i kragnom koju nosi jovana joksimović
ležerna bela haljina sa zlatnom dugmadi i kragnom koju nosi jovana joksimovićfoto: Instagram printscreen / jjoksimovic

Bonus video

Bela haljina kao trend

 

makonda-tracker