pun pogodak

Teksas, smeli prorezi, ULTRAŽENSTVENO! Lekcija Dženifer Lopez o nošenju košulja-haljine ove sezone

0

Pevačica i glumica Dženifer Lopez razgledala je nameštaj za novi dom u širokoj teksas košulja-haljini, a bila je nikad ženstvenija.

Dženifer Lopez u dnevnoj kombinaciji koja može da posluži kao inspiracija brojnim damama da uz pomoć jednog efektnog komada izgledaju ženstveno i besprekorno stilizovane,
Dženifer Lopez u dnevnoj kombinaciji koja može da posluži kao inspiracija brojnim damama da uz pomoć jednog efektnog komada izgledaju ženstveno i besprekorno stilizovane,foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Latino diva Dženifer Lopez ima prepoznatljiv modni stil i smele kombinacije koje retko ko može da iznese.

 

Voli da eksperimentiše sa bojama, materijalima i krojevima, a juče je još jednom pokazala neverovatan osećaj za modu dok je uslikana dok kupuje nameštaj u Holivudu za svoj novi dom koji je sa suprugom Benom Aflekom platila neverovatnih 60 miliona dolara.

 

Ona je svojom dnevnom kombinacijom inspirisala brojne dame i pokazala kako da i u "baggy" komadu možete da izgledate ženstveno i senzualno.

 

Za šetnju i razgledanje nameštaja, Dženifer je odabrala teksas košulja-haljinu koju potpisuje Valentino i koja se može pronaći po ceni od 4.700 dolara. 

Ona je ravnog kroja i sa širokim rukavima što joj daje "baggy" i opušteni efekat, ali ono što joj daje na ženstvenosti jesu smeli prorezi po sredini, ali i sa obe strane što otkriva njene zategnute noge i još jednom pokazuje u kakvoj je formi latino diva. 

 

Dženifer Lopez je ovu predivnu košulju-haljinu iskombinovala sa braon kožnim čizmama do kolena i smeđom Gucchi torbicom. 

 

Pevačica je svoj izgled zaokružila zlatnim minđušama kružnog oblika i naočarama za sunce u stilu 1970-ih godina, a svoju kosu je pokupila ostavljajući prednji deo da nonšaltano pada niz lice. 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sve u svemu, Dženifer je kao i uvek (skoro) odabrala pun modni pogodak i pokazala nam kako da nosimo teksas haljinu i kako nam je samo jedan modni komad dovoljan da izgledamo besprekorno, ali i da čak u "širim" modelima možemo da izgledamo izazovno i fantastično stilizovano.

 

makonda-tracker