bez greške

Ljupkiju košulju-haljinu do sad niste videli! Maslinastozeleni stajling kraljice Ranije koji inspiriše u danima proleća

0

Ako ne znate kako da se doterate za neku važnu priliku u narednom periodu, ova ideja kraljice Ranije može vam biti od koristi

Kraljica Ranija od Jordana
Kraljica Ranija od Jordanafoto: Lafargue Raphael/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana prisustvovala je otvaranju novog umetničkog prostora u Nacionalnoj galeriji likovnih umetnosti Park u Jabal al Veibdehu i ponovo pokazala zašto važi za jednu od najbolje odevenih poznatih dama.


Poznata po klasičnom modnom stilu, koji uvek krase efektni i nesvakidašnji detalji, supruga jordanskog kralja Abdulaha II sada je odabrala ultratrendi komad koji se izdvaja neobičnim ukrasima.


Njen izbor za ovu priliku bila je košulja-haljina, ali definitivno ne već viđen model koji se sreće na svakom koraku!

 

1 / 5 Foto: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia


Ranija se pojavila u maslinastozelenoj haljini dugih rukava, koja naglašava struk uz pomoć jednostavno kaiša i pada do kolena. Ovaj jednostavan model A-kroja ukrašen je u donjem delu karnerima koji mu daju lepršavost, a u pitanju je košulja-haljina koju potpisuje brend Brandon Maxwell i čija cena iznosi 2.295 dolara.

 

Kraljica Ranija od Jordana
Kraljica Ranija od Jordanafoto: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj šik komad kombinovala je sa salonkama iste nijanse, i to cipelama koje su ukrašene decentnim kaišićem preko stopala, a njeno izdanje ne bude sasvim monohromatsko postarala se uz pomoć limun-žute tašnice.

 

 

makonda-tracker