"koliko je ovo tužno"

Slavna bogatašica priznala da MESEC DANA nije promenila pelenu sinu i zašto ga je rodila surogat majka

2

Društvenim mrežama šire se negativni komentari nakon što se pojavio snimak na kom poznata naslednica priznaje da nema predstavu kako se menjaju pelene jer nijednom to nije učinila otkako joj se rodilo dete

Paris Hilton sa sinom Feniksom
Paris Hilton sa sinom Feniksomfoto: parishilton/Instagram

Poznata naslednica Paris Hilton (42) odnedavno je majka dvoje dece, a dok čekamo da svetu predstavi svoje drugo dete, devojčicu kojoj je dala ime o kom je dugo maštala, imamo priliku da je gledamo s njenim prvim detetom.


Maleni Feniks, koji je došao na svet početkom godine, uz pomoć surogat majke, zvezda je nove sezone Parisinog rijaliti šou "Paris In Love". Ne samo što ga je njegova mama pokazala fanovima nego je odmah priredila scenu koja se proširila društvenim mrežama.


Članica čuvene američke porodice Hilton priznala je, naime, da tokom mesec dana otkako je Feniks deo njenog života nijednom nije promenila pelenu.

Tokom razgovora sa sestrom Niki Hilton, Paris je priznala da još uvek nije iskusna u nekim aspektima majčinstva, a potom je pitala sestru:


Treba li da naučim da mu promenim pelenu?


Potom je radosno odlučila da proba, uz komentar upućen sinu:


Rekla sam da neću raditi ovo na svoj rođendan, ali zbog tebe hoću. Sve za Feniksa!

Paris je priznala da je uplašena, a dve godine mlađa Niki pomogla je sestri da savlada tehniku menjanja pelena, uz nadzor dadilje, a ukazala je i da je važno uključiti se u sve što majčinstvo podrazumeva, čak i kada je neprijatno.


Majčinstvo – u tome ruke moraju malo da se uprljaju – zaključila je Niki Hilton.

 

Komentari na društvenim mrežama su mahom veoma negativni. "Ovo me je razbesnelo", "Koliko je ovo tužno", "Kako nije osetila potrebu za sve to vreme", "Kad ga već nije nosila u stomaku, zašto ne želi da radi sve ostalo?"... neke su od reakcija.


Zašto je Paris Hilton dobila sina uz pomoć surogat majke?


Kako je otkrila u prvoj epizodi druge sezone svog rijalitija, Paris i njenom suprugu Karteru Reumu nije bilo lako da odluče da neko drugi nosi njeno dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Surogatstvo je bilo teška odluka – kaže ona.


Volela bih da sam mogla da iskusim kako mi beba raste u stomaku, da osetim udarce i sve te uzbudljive stvari, ali moj život je tako javni – istakla je Paris Hilton. – Tako da smo, iako je beba biološki moja i Karterova, rešili da ga nosi surogat.

 

– Ako sam u ordinaciji, dobijem injekciju, bilo šta, bukvalno ću imati napad panike i ne mogu da dišem – rekla je Paris pre nekoliko dana u jednom intervjuu. – Znala sam da ne bi bilo zdravo ni za mene ni za bebu da raste u nekom ko je toliko anksiozan.

 

BONUS VIDEO

Ženi na porođaju oči postale krvave

 

makonda-tracker