uvek otmena

Posle BEZOBRAZNO SKUPOG IZDANJA – skromnost: Košulja-haljina Megan Markl koju i vi možete da priuštite očarala Nemačku

0

Odmah nakon što se pojavila u skupocenom autfitu za svaki dan, supruga princa Harija je za svečanu priliku odabrala nešto pristupačnije

Vojvotkinja od Saseksa MEgan Markl neguje elegantan stil
Vojvotkinja od Saseksa MEgan Markl neguje elegantan stilfoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, već nekoliko dana boravi u Nemačkoj, gde se trenutno održavaju Igre nepobedivih (Invictus Games), međunarodno sporsko takmičenje, koje je on pokrenuo pre nekoliko godina.


Njemu se nakon prva dva dana turnira u Dizeldorfu pridružila supruga Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, koja se odmah sastala s porodicama takmičara.


Za ovu priliku Harijeva supruga, koja je neposredno pre toga naljutila Britance skupocenim izdanjem za putovanje, odabrala je nešto pristupačniji stajling.

 

Ona se pojavila u crnoj košulji-haljini brenda Banana Republic, čija je cena nedavno spuštena sa 140 dolara na 60, što je čini jednim od povoljnih odevnih komada u njenom garderoberu.

U pitanju je vrlo elegantan strukirani model, na kom je Megan naglasila svoju figuru uz pomoć crnog kaiša kuće Bottega Veneta, a haljina je jednostavna i plisirana – savršena za svaku svečanu priliku.

 


Vojvotkinja je uz to ponela klasične salonke, model brenda Aquazzura od prevrnute kože, koji nije bio tako skroman jer mu cena iznosi više od 600 evra.

 


Svedeno, jednostavno i vrlo otmeno – kako nas je Megan Markl i navikla!

 

BONUS VIDEO

Trik Kejt Midlton za fotkanje

 

makonda-tracker