to je to!

Neobične, trendi i (pomalo) otkačene! Jelisaveta Orašanin ima KREATIVNU verziju najpopularnijih farmerki sezone

1

Šarmantna glumica uvek je u korak s najnovijim trendovima, a sada je opsesiju izrezima koja vlada u poslednje vreme ispratila na zanimljiv način

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić spada u poznate devojke koje očigledno prate šta je novo i najaktuelnije u svetu mode.


U njenim odevnim kombinacijama uvek se može naći nešto što je izazvalo pomamu među influenserkama u tom trenutku, pa tako ni ona nije odolela trendu izreza na neočekivnim mestima.

 

Pored haljina i topova, izrezi se sve češće koriste kao glavni detalj na pantalonama. Najzapaženije su bile one sa izrezima u predelu karlice kojima je očarana Bela Hadid, kao i one s jedva primetnim sečenjem u predelu kukova. Ipak, Jelisaveta je, nakon nošenja i takvih pantalona, pronašla još zabavniji model!

 


U pitanju su farmerke klasičnog dizajna, ravnog kroja i napravljene od svetlog teksasa. Naizgled običan i već viđen komad koji deluje vrlo udobno krase okrugli izrezi, i to na nogama: dva kruga na butini i jedan na potkolenici!
Jelisaveta je uz to ponela nešto elegantnije patike modne kuće Dior, kao i tamnu torbicu koju je nosila na ramenu.


Srpska glumica je, inače, odabrala ovu odevnu kombinaciju za posetu madridskom Nacionalnom muzeju i umetničkom centru kraljice Sofije.
 

 

makonda-tracker