klasika

Večernje izdanje Tamare Vučić koje morate da vidite: Najmodernija boja sezone & detalj koji Kejt Midlton obožava

1

Prva dama Srbije spojila je dva trenda i dobila vanvremensko, damsko izdanje za svečane prilike

Tamara Vučić na modnoj reviji
Tamara Vučić na modnoj revijifoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je juče, u okviru 53. Perwoll Fashion Week-a, održana modna revija, na kojoj je prikazana odeća inspirisana crtežima devojčice Angeline Aćimović.


Revija je okupila veliki broj poznatih ličnosti, a među njima se našla i prva Tamara Vučić, koja je za ovu priliku odabrala vrlo otmeno i jednostavno modno izdanje.


Njen izbor bila je damska midi-haljina, lagani model efektne ljubičaste boje, koja ima duge lepršave rukave i deluje vrlo elegantno.

Zatvorenog okovratila, ova haljina ima predimenzioniranu pussy bow, opuštenu mašnu koja upotpunjuje damske modne kombinacije i detalj koji često viđamo u stajlinzima Kejt Midlton i Brižit Makron.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovaj model prati liniju tela i vrlo je zgodan za svežije prolećne večeri, a prva dama ga je kombinovala s metalik salonkama s visokom štiklom, takođe u ljubičastoj boji.

 

Tamara Vučić na modnoj reviji
Tamara Vučić na modnoj revijifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sve je upotunila šik ručnom tašnicom koju krase nizovi belih perlica, koje okružuju ljubičaste perle koje formiraju geometrijske oblike, a reč je o komadu koji je odličan izbor za statement deo autfita.

 

Tamara Vučić na modnoj reviji
Tamara Vučić na modnoj revijifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Purpurno proleće 2024.

 

Ljubičasta boja jedna je od onih koje će će obeležiti 2024. godinu,.


Svetlije, mekše varijante ljubičaste boje, od "prašnjave orhideje" do čiste boje jorgovana viđali smo na revijama brojnih brendova na kojima su predstavljene kolekcije za proleće i leto 2024. Među njima su modne kuće Carolina Herrera, Staud, Givenchy, Balmain, Colin Locascio, Jonathan Cohen, Rodarte, PatBo, Issey Miyake, Wiederhoeft, David Koma, Supriya Lele...

1 / 10 Foto: EPA-EFE/TERESA SUAREZ

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Suzana Perić - revija u Parizu

 

makonda-tracker