trendi

Uz patike ili visoke štikle – uvek dobar izbor! Ove farmerke Tamare Vučić su otmene, pouzdane i sjajne za svaku priliku

1

Prva dama ponela je praktičan i šik model džinsa koji je u modi svake godine i u svakoj sezoni

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages


Prva dama Tamara Vučić podelila je danas na Instagramu fotografije i snimke nastale tokom njene posete Galeriji Milene Pavlović-Barili u Požarevcu.


Ona je obišla rodnu kuću slavne srpske slikarke, a za ovu priliku odabrala je udoban i praktičan stajling koji ipak izgleda veoma elegantno.


Njen izbor bila je kombinacija svetloplave bluze s V-izrezom, belo-plavog laganog prolećnog kardigana i pouzdanog para pantalona koje već godinama odolevaju novim trendovima.

U pitanju su farmerke, model pantalona od teksasa koji je pripijen uz telo, dok se nogavice šire od kolena, a odiše klasikom i elegancijom i nosi se u raznim prilikama.

 


Ove jednostavne i suptilne zvoncare, inspirisane stilom sedamdesetih, već godinama odolevaju novim trendovima kada je u pitanju džins i spadaju u vanvremenske modele.

 

Tamara Vučić u Galeriji Milene Pavlović-Barili u Požarevcu
Tamara Vučić u Galeriji Milene Pavlović-Barili u Požarevcufoto: tamara.vucic.serbia/Instagram

Tamara Vučić kombinovala ih je sa špicastim salonkama, ali ovaj model farmerki nosi se uz bilo koji tip obuće – od patika, preko espadrila i baletanki, pa čak do kratkih čizama i pouzdane su za svaku priliku.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Neobična priča srpske dizajnerke

 

makonda-tracker