njen poseban dan

Karirani dezen & neobičan kroj: Tamara Vučić ima moćno i trendi odelo koje garantovano ostavlja utisak

1

Tamara Vučić je primila Povelju za humanost i izgradnju lepše slike Srbije u svetu fantastično stilizovana.

Tamara Vučić je dobitnica Povelje za humanost i izgradnju lepše slike Srbije u svetu
Tamara Vučić je dobitnica Povelje za humanost i izgradnju lepše slike Srbije u svetufoto: A.K./ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić ostvarila je još jedan u nizu velikih uspeha. Naime, ona se našla među laureatima prestižne nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" za 2023. godinu.

 

Tamara Vučić nagrađena je Poveljom za humanost i izgradnju lepše slike Srbije u svetu.

 

Hvala na velikoj časti koja mi je ukazana da budem jedan od ovogodišnjih laureata nagrade Kapetan Miša Anastasijević. Nagrade su velika čast i velika obaveza. Nagrade su dragocene jer nas ohrabruju, govore nam da smo na pravom putu, daju nam vetar u leđa, dodatnu motivaciju i inspiraciju. Trudiću se da svakoga dana opravdam ukazano mi poverenje — napisala je na Instagramu 

 

Tamara je za ovaj važan dan ponela fantastičan i veoma efektan stajling, a jednako otmen, te je ostala verna eleganciji.

 

Ipak, odlučila se da ponese odelo, što joj nije strano, ali nešto drugačijem kroja, čime je ostavila moćni utisak.Naime, reč je o kariranom odelu, koje je i po pitanju dezena i po pitanju kroja veoma šik.

 

1 / 5 Foto: A.K./ATAImages

 

Šik odelo sastojalo se od pantalona nešto širih nogavica i asimetričnog sakoa, koji je duži od uobičajenih modela, a krasio ga je i tanki pojas u struku.

 

Karirani dezen bio u je u kombinaciji crvene i sive, a prva dama je sve zaokružila crvenim salonkama, elegantnim holivudskim loknama, crvenim karminom i sivom tašnom.

 

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA

 

makonda-tracker