večno trendi

Jedan detalj svemu daje razigranost, ženstvenost & romantiku: Ova bluza Tamare Vučić biće u modi baš svakog proleća

0

Kada je reč o prolećnom stilu, postoje detalji koji su vanvremenski, a upravo je s tim računala Tamara Vučić pri odabiru bluze za svečanu priliku

Tamara Vučić, prva dama Srbije
Tamara Vučić, prva dama Srbijefoto: A.K./ATAImages

Prva dama Srbije Tamara Vučić juče je održala govor na jednom događaju i dodeli nagrada u Jugoslovenskoj kinoteci, za ovu priliku pripremila je vrlo šik izdanje prikladno i za dnevne i za večernje svečanosti.


U pitanju je šik stajling u skladu s prolećnom sezonom, koja vraća svetle nijanse roze boje, razigran i lepršav stil i, svake godine neizostavno, karnere.


U skladu s tim, prva dama je odabrala elegantno poslovno izdanje, sastavljeno od crnim pantalona, otmenog kratkog prsluka i upečatljive bluze koja je poslužila kao statement komad ove kombinacije.

1 / 8 Foto: A.K./ATAImages

Tamara Vučić pojavila se u nežnom modelu bledoružičaste boje, klasičnoj bluzici koju krase efektni karneri na zvonastim rukavima, a oni padaju i ispod zatvorenog okovratnika.

 

Tamara Vučić, prva dama Srbije
Tamara Vučić, prva dama Srbijefoto: A.K./ATAImages

Karneri su obavezan deo prolećnog stila


Ne postoji jednostavniji način da se stajling učini lepršavim, razigranijim i romantičnijim od nošenja oseće s karnerima, koji se opravdano vraćaju svake godine u toplijim mesecima.

 

Haljina modne kuće Ulla Johnson
Haljina modne kuće Ulla Johnsonfoto: xxx / Avalon / Profimedia

Bez obzira na to jeste li se opredelili za varijantu s jednim upečatljivim karnerom ili slojevima, nosite li ih na rukavima, suknjama ili bilo gde drugde, oni su savršena ravnoteža između suptilnog i napadnog i čine da svaki autfit izgleda interesantno i lepršavo.

Daju koraku pokret, a spadaju u detalje koji se vezuju za ženstven stil, naročito u kombinaciji s pink bojom ili cvetnim dezenom.

 

Haljina s karnerima modne kuće Christian Siriano
Haljina s karnerima modne kuće Christian Sirianofoto: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia

Karnere smo videli i u kolekcijama poznatih brendova za proleće i leto 2024. godine, a često su oni korišćeni da uokvire lice, odnosno oko okovratnika i u visini ramena, posebno u kolekcijama kuća Ulla Johnson i Christian Siriano, gde su odisali viktorijanskim stilom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Gala modna revija u Frankfurtu

 

makonda-tracker