zbogom farmerkama

Mogu da se nose UVEK, SVUGDE, CELE GODINE: Ove pantalone prete da svrgnu farmerke s trona, a trendseterke ih obožavaju

0

Model pantalona koji preti da ugrozi čak i farmerke, nekrunisanu modnu kraljicu praktičnosti, prava je opsesija u modnom svetu već nekoliko godina

Nemačka influenserka Leoni Hane često nosi ovaj model pantalona
Nemačka influenserka Leoni Hane često nosi ovaj model pantalonafoto: LUCAS BARIOULET / AFP / Profimedia

S početkom pandemije kovida, nastala je prava pomama za trenerkama, a čim smo počeli da se opuštamo i uljuljkavamo u ležerni stil – došlo je do modnog zaokreta.


Najpopularniji komad postale su poslovne pantalone, kvalitetno krojeni modeli koji su izašli iz poslovne elegancije i ušle u svakodnevni način odevanja.


Revije na kojima su prikazane kolekcije za aktuelnu sezonu jesen/zima udarile su pečat na ogromnu popularnost ovakvih pantalona proteklih godina, budući da su bile zastupljene u mnogim linijama poznatih brendova

 

Pogledajte kakve poslovne pantalone su nosile poznate dame u poslednje vreme.

1 / 7 Foto: Instagram/jelenadjokovicnsf

 

Kako kombinovati poslovne pantalone?


Dubokog ili plitkog struka, ravnog kroja ili širokih nogavica, "na peglu" ili ne, dezenirane i jednobojne, baš sve opcije su obožavane i često ih nose kako poznate dame tako i influenserke na društvenim mrežama.

 

Nemačka influenserka Leoni Hane često nosi ovaj model pantalona
Nemačka influenserka Leoni Hane često nosi ovaj model pantalonafoto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovakve pantalone odlično se uklapaju u razne stilove, pa možete biti sigurni da ćete u njima izgledati sjajno i trendi ako birate sako, bluzu, košulju, krop top, rolku, običnu majicu s natpisom... bilo šta!


Takođe, poznate trendseterke nose poslovne pantalone s klasičnim saloknama, oksfordicama i mokasinama, patikama, baletankama, espadrilama, kratkim čizmama – kao da granice ne postoje.

Na najnovijim revijama videli smo poslovne pantalone stilizovane na razne načine, a jedno od kreativnijih rešenja nudi Bottega Veneta, italijanski brend koji je predstavio sive pantalone u spoju s avangardnim sakoom bez kopčanja i naglašenim ramenima.

 

Sivi Bottega Veneta komplet s dubokim pantalonama i sakoom bez kopčanja
Sivi Bottega Veneta komplet s dubokim pantalonama i sakoom bez kopčanjafoto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Gucci, s druge strane, predlaže da ih nosimo s belom košuljom i jednostavnim crnim džemperom.

 

Gucci predlaže da se poslovne pantalone nose uz košulju i džemper u kontrastnim bojama
Gucci predlaže da se poslovne pantalone nose uz košulju i džemper u kontrastnim bojamafoto: ALESSANDRO GAROFALO / ShowBit / Profimedia

BONUS VIDEO

Metalik pantalone - trend za jesen

 

makonda-tracker