ideje

Ovo je JEDINA SUKNJA koja bi mogla da zameni farmerke: 3 načina da je nosite tako da izgledate bolje od influenserki

0

Praktična i prilagodljiva, ovakva suknja ide uz sve, a uz nju se postiže sveden izgled nekoga ko zna šta radi kada je moda u pitanju

kakve suknje će biti u modi u narednom periodu?
kakve suknje će biti u modi u narednom periodu?foto: Creative Lab/Shutterstock.com

Na koji se trend, kada je reč o suknjama, kladiti da će apsolutno dominirati tokom 2024. godine?


Mikro-suknje italijanskog brenda Miu Miu izazvale su svojevremeno pravu pomamu, maksi-suknja je uvek zgodan izbor za visoke temperature, kratke u kombinaciji s visokim čizmama stvaraju wow efekat... ali sada ipak nije u pitanju nijedna od njih!


Na revijama na kojima su dizajneri predstavili svoje kolekcije za narednu godinu, primećeno je da je posebno dominantna midi-suknja bele boje – savršen način da postignete efektan look za kojim se svi okreću.

 


Kako nositi belu midi-suknju?

 

  • U monohromatskoj kombinaciji

 


Bez obzira na to je li gornji deo upečatljiv džemper, otmena bluza ili krop top, dodatno će naglasiti belu suknju. Ako tome dodate i belu obuću i torbu, zahvaljujući jednobojnom stilu ćete postići sveden izgled koji poručuje da definitivno znate šta radite kad je moda u pitanju.
 

  • Napravite kontrast

 


Uz belu suknju uvek dobro rešenje je crna odeća, jer ćete se kontrastom ovih boja bez sumnje izdvojiti iz mase. Pri tome vodite računa da i obuća i askesoari budu u crnim ili belim nijansama, a to vam daje mogućnost da se poigravate i budete kreativni prilikom šminkanja i odabira nakita.
 

  • Uz jedan jarki komad

 


Beloj dubokoj suknji dužine oko kolena dodajte neutralnu obuću, nakit, tašnu i gornji deo odeće u nekoj efektnoj i drečavoj nijansi i imate autfit koji ostavlja utisak.
 

BONUS VIDEO

Suknja koja je osvojila Tik Tok

 

makonda-tracker