za wow efekat

Mogu se naći za 1.000 dinara, a čine da stajling izgleda ULTRASKUPO: Ove minđuše su potpuno opčinile influenserke

0

Ako nemate džep za modele koje potpisuje Bottega Veneta, postoje fenomenalne verzije najtrendi minđuša u ovom trenutku dostupne za neuporedivo manje novca

Hejli Biber obožava efektne minđuše u stilu osamdesetih
Hejli Biber obožava efektne minđuše u stilu osamdesetihfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Aksesoari su vrlo zgodan "alat" ako želite da podignete svoj stajling na novi nivo očas posla, a jedan od pouzdanih takvih trikova svakako su minđuše.


U zavisnosti od prilike i odevne kombinacije, minđuše su gotovo magični štapić za dodavanje glamuroznog, ležernog ili decentnog utiska, a u poslednje vreme među influenserkama dominiraju predimenzionirani, masivni modeli.


Trend takozvanih chunky minđuša počeo je još početkom 2023, a čini se da ni ove godine neće biti drugačije, a omiljene su siluete inspirisane stilom osamdesetih.

 

Masivne minđuše na Ferragamo reviji
Masivne minđuše na Ferragamo revijifoto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Upravo takvim minđušama je mnogo dizajnera naglasilo autfite manekenki na predstavljanju novih kolekcija na proteklim nedeljama mode, a birale su ih i poznate dame u prvim redovima na revijama.

 

Efektne, a ipak jednostavne, šik i čine da stajling izgleda skuplje čak i ako nosite bižuteriju – šta više možemo da tražimo od komada nakita?

 

Popularnosti chunky minđuša najviše je doprineo model Drop koji je predstavila modna kuća Bottega Veneta i koji je za kratko vreme počeo da dominira društvim mrežama.

 

 

Potom su počeli da se nose razni slični modeli, a u galeriji pogledajte neke od interesantnijih koje smo videli u poslednje vreme.

1 / 7 Foto: christietyler/Instagram

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Minđuše o kojima se priča

 

makonda-tracker