ostavlja utisak

Nenametljiv, a elegantan i tako, tako šik! Ovaj komplet Nevene Ivanović je MINIMALIZAM koji morate da vidite

0

Popularna pevačica neguje autentičan modni izraz, a sinoć je u Beogradu nosila vrlo interesantan spoj maksi-suknje i sakoa na preklop

Nevena Ivanović na koncertu Stefana Đokovića
Nevena Ivanović na koncertu Stefana Đokovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Poznati pijanista Stefan Đoković sinoć je u Beogradu održao uspešan koncert koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti.


Među njima je bila prva dama Tamara Vučić u retro modnoj kombinaciji, kao i glumica Jelena Gavrilović i pevačica Nevena Ivanović, koju smo upoznali kao Nevenu Božović, a njih dve pridružile su se Đokoviću i na sceni.


Nevena je izvela pesmu "Zajdi, zajdi" i još jednom podsetila sve zašto spada u najbolje vokale na našim prostorima, a dorasla je i modnom zadatku kakav se očekivao u ovoj prilici.

Izbor popularne pevačice bio je modni minimalizam, a na nastup je stigla u vrlo šik i svedenom kompletu tamnosive boje.

1 / 8 Foto: nevenabozovicofficial/Instagram/printscreen

Nevena je odabrala dvodelni set čiji gornji deo čini strukirani blejzer na preklop, model koji akcentuje struk vezivanjem pojasom, s efektnim reverima i naglašenim ramenima.

 

Nevena Ivanović na koncertu Stefana Đokovića
Nevena Ivanović na koncertu Stefana Đokovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Donji deo je maksi-suknja, varijanta ravnog kroja koja pada do zemlje i odiše jednostavnošću i nenametljivom elegancijom, a sve je "začinila" decentnim lančićem na boku.


Nevena je svoje izdanje upotpunila šminkom koja naglašava oči i njenu prirodnu lepotu, dok joj je kosa bila razbarušena i oblikovana u talase.

 

Nevena Ivanović na koncertu Stefana Đokovića
Nevena Ivanović na koncertu Stefana Đokovićafoto: nevenabozovicofficial/Instagram/printscreen

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nevena Ivanović stavila tačku na priče o odnosu sa Sarom Jo

 

makonda-tracker