trendi nijansa

Udoban, ženstven & inspirisan prolećem: Ovaj stajling Ane Ivanović je sva inspiracija koja vam treba za naredne mesece

1

Najpopularniju boju za proleće i leto 2024. možda nije lako kombinovati, ali srpska sportistkinja ima odličan predlog

Ana Ivanović nosi najpoularniju boju za proleće 2024. godine
Ana Ivanović nosi najpoularniju boju za proleće 2024. godinefoto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović Švajnštajger poznata je i kao jedna od najbolje odevenih Srpkinja, a otkako se penzionisala češće je viđamo u šik modnim kombinacijama nego u sportskoj opremi.


Iako i danas voli da podeli neku fotografiju s teniskog terena, našu Anu uglavnom viđamo u praktičnim i trendi stajlinzima za svaki dan, u kojima joj ostaje udobno dok balansira svoje poslovne obaveze sa životom mame troje male dece.


Ume sportistkinja da nas oduševi i glamuroznim izdanjima kao na nedavnoj dodeli Oskara, ali najbolje izgleda u pouzdanim i nonšalantnim modnim spojevima koji predstavljaju mešavinu otmenog i ležernog stila, a takav je i autfit koji je juče podelila na Instagramu.

Ana je pozirala u ljubičastom džemperu, laganom modelu zatvorenog okovratnika i rukava do laktova koji je vrlo zgodan za promenljivo prolećno vreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Kombinovala ga je s pantalonama sa floralnim printom, zelenim modelom koji krase beli i svetloljubičasti cvetovi, a deluje kao par pantalona koji se može nositi u raznim prilikama tokom proleća


Fotografije su, inače, nastale na snimanju za poznati nemački brend BRAX.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Lila (pa i bilo koja druga ljubičasta) – boja za proleće 2024!


Ljubičasta će obeležiti 2024. godinu, i to posebno u svojoj lila nijansi. Srbija je ove godine u znaku lila ramonde, a slično će biti i s modnom industrijom.


Svetlije, mekše varijante ljubičaste boje, od "prašnjave orhideje" do čiste boje jorgovana viđali smo na revijama brojnih brendova na kojima su predstavljene kolekcije za proleće i leto 2024. Samo neki od njih su Carolina Herrera, Staud, Givenchy, Balmain, Colin Locascio, Jonathan Cohen, Rodarte, PatBo, Issey Miyake, Wiederhoeft, David Koma, Supriya Lele, Feben...

 

Pogledajte u galeriji neke od kombinacija u ljubičastim tonovima na revijama.

1 / 12 Foto: EPA-EFE/DIVYAKANT SOLANKI

Kako je još kraljem 2023. izvestila platforma Trendalytics, za tri meseca je pretraga ljubičaste odeće porasla za 10,2% u poređenju sa istim periodom prethodne godine.


Veruje se da su tome doprineli trendovi barbiecore i balletcore, koji naglašavaju ženstvenost kroz nežne nijanse pink i ljubičaste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NET-A-PORTER (@netaporter)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu

 

makonda-tracker