i ležerno i svečano

Prijatnije i od suknje, a šik! Pantalone kakve nosi kraljica Ranija preplaviće ulice Londona, Beograda, Madrida...

0

Jordanska kraljica uvek ima neki interesantan komad ili detalj koji "nosi" ceo autfit, a sada je izbor pao na udobne i trendi pantalone za sve prilike

Kraljica Ranija od Jordana
Kraljica Ranija od Jordanafoto: Liam McBurney / PA Images / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana spada u najbolje odevene žene sveta, a svakako je jedna od dama najinteresantnijeg stila među članicama kraljevskih porodica.


Ona je uglavnom verna klasici i poslovnoj eleganciji, iako rado nosi i tradicionalne jordanske haljine, a uvek ima poneki efektan komad ili detalj koji skreće pažnju i ostavlja utisak.


Kraljica eksperimentiše s bojama, krojevima i dezenima, a sada je za posetu Fonda za budućnost dece bez roditeljskog stanja u Amanu odabrala nešto nonšalantniji, ali otmen stajling.

Ona se pojavila u kancelariji u spoju neutralnih boja koji potpisuje modna kuća Palmer//Harding. Ponela je dugačku rolku koja pada do kolena u tkaninama šlicevima podeljenim na široke trake i pantalone kakve će bez sumnje biti dominantne predstojećih meseci.

1 / 5 Foto: Royal Hashemite Court/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedi

U pitanju su palazzo pantalone, duboki model širokih nogavica, koje počinju da se šire već od kukova i na prvi pogled podsećaju na maksi-suknju. Izrađene od pamuka i lana, ove pantalone odišu otmenošću kakva se obično vezuje za poslovne, ravno krojene modele, a veoma su praktične za visoke temperature i skreću pažnju svojim A-krojem.

 

Kraljica Ranija u palazzo pantalonama i džemperu brenda Palmer//Harding
Kraljica Ranija u palazzo pantalonama i džemperu brenda Palmer//Hardingfoto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Palazzo pantalone, sa širokom osnovom i uskim vrhom, poput trougla, pravi su hit svakog proleća i leta. U pitanju su udobne pantalone širokih nogavica, koje omogućavaju koži da "diše", a najveću popularnost stekle su tokom kasnih šezdesetih i ranih sedamdesetih, kada su ih nosile neke od najpoznatijih žena tog vremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FABULA (@fabulastores)


I ove sezone očekuje se da će one preplaviti ulice svetskih metropola i modnih centara, pa ako želite da budete u trendu narednih meseci, nabavite svoj model što pre!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FASHION BUSINESS (@21attire)

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 


BONUS VIDEO

Poznati srpski kreator prokomentarisao stil naših estradnih zvezda

 

makonda-tracker