fest 2024.

TOLIKO su efektne da ćete gledati samo u njih! Pantalone Tihane Lazović za kojima će uzdahnuti svaka trendseterka

0

Tihana Lazović je očarala crveni tepih Beograda monohromatskim autentičnim stajlingom.

Tihana Lazović na 52. FEST-u
Tihana Lazović na 52. FEST-ufoto: R.Z./ATAImages

52. FEST u Beogradu održava se u periodu od 23. februara do 3. marta 2024. godine, a film "Samo kad se smejem" na crvenom tepihu je okupio i glumce koji su ga oživeli, kao i mnogobrojnu publiku.

 

Uloge u ovom filmu tumače Slavko Sobin, Jasna Đuričić, a glavnu ulogu, lik Tine tumači Tihana Lazović, koja ovih dana privlači veliku pažnju medija i zbog uloge Ružice Đinđić u novoj seriji "Sablja".

 

Tihana Latović bila je prava zvezda crvenog tepiha na premijeri filma "Samo kad se smejem", a osim po harizmi, britkom jeziku i jasnom stavu, ona se ističe među regionalnim glumicama mlađih generacija i po fantastičnom stilu.

 

Za ovu priliku birala je šik komade i stajling za modnu desetku.

 

Naime, ona se pojavila u monohromatskoj crnoj kombinaciji, ali nijedan komad nije bio monoton. Zapravo, Tihana Lazović je celokupnim stajlingom rekla zbogom dosadi.

 

1 / 5 Foto: R.Z./ATAImages

 

Najpre, tu je kimono-sako, efektan komad sa kratkim rukavima i vezivanjem oko struka, pomalo oversized i fantastično uklopljiv. Ipak, glavna zvezda stajlinga bile su pantalone zvonastih nogavica, koje se šire već od kolena i dosežu do poda, skrivajući obuću.

 

Uz zalizanu kosu, dobar nakit i stajling sa wow efektom, Tihana se dobro pozicionirala kao trendseterka među glumicama!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Otvaranje FEST-a

 

makonda-tracker