IZ LOS ANĐELESA

NEDELJAMA je nismo videli, a sada nas je očarala! Jelena Đoković podelila savršen stajling za posao, restoran, šetnju...

0

Jelena Đoković pokazala je stajling za svaku dnevnu priliku, od jeseni do proleća!

foto: Instagram / jelenadjokovicndf
foto: Instagram / jelenadjokovicndf

Supruga Novaka Đokovića i direktorka "Fondacije Novak Đoković", Jelena Đoković, poslednjih godina se izdvojila kao jedna od najbolje obučenih žena na domaćoj i svetskoj javnoj sceni. Čini se da je njen stil evoluirao na fantastičan način, pa je sad prava trendseterka, a svaki komad koji ona ponese vredi pažnje.

 

Od mikro do onih većih trendova, lepa Jelena ume sve da iznese na poseban način, ali čini se da se najbolje oseća u onim ležernijim izdanjima, u kakvim je, uostalom, najčešće i možemo videti.

 

Jelena Đoković se nedeljama nije pojavljivala u javnosti, osim ponekih paparaco fotografija sa Novakom, a sada je sama na svom Instagramu podelila fotografije iz Los Anđelesa, gde porodično trenutno borave.

 

Stil Jelene Đoković za sve dnevne prilike

 

Jelena je pozirala nasmejana, a ponela je par fantastičnih komada koji se lako uklapaju u svakoj prilici.

 

Ona je nosila džemper sa spuštenim lađa izrezom, efektan komad koji se može nositi i sa pantalonama i sa suknjama, a njen model je u bež boji. Ovo je pravi zimski komad, ali može se nositi i kada je lepo vreme, tako da je idealan od jeseni do proleća u različitim varijantama.

 

 

Tu su i bež pantalone visokog struka, decentan nakit, naočare za sunce, talasi u kosi i nezaobilazan osmeh!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

 

makonda-tracker