inspiracija

Može uz farmerke, suknju, helanke... Džemper kraljice Ranije od Jordana je najlepši koji ste videli ove sezone

0

Savršeno elegantna u svakoj prilici, jordanska kraljica sada je pokazala kako poneti ležerniji komad kao dama

Kraljica Ranija od Jordana neguje vrlo šik modni stil
Kraljica Ranija od Jordana neguje vrlo šik modni stilfoto: Vincenzo PINTO / AFP / Profimedia

Kraljica Ranija, supruga jordanskog kralja Abdule II, posetila je s princezom Gidom Talal Centar za rak "Kralj Husein" u Amanu, kako bi se družila s palestinskom decom koja se leče od malignih bolesti.


Ona je na Instagramu podelila fotografije ove posete, napisavši u opisu da su "dok im je uskraćeno pravo na hitnu medicinsku pomoć, najmlađi pacijenti oboleli od raka u Gazi primorani da se bore ne samo protiv bolesti već i s razornim posledicama rata".


Ranija je za ovu priliku odabrala ležerno modno izdanje, budući da je dan uglavnom provela u prostoriji za crtanje i igru, a njen izbor odmah je privukao pažnju modnih portala.

Najnovija modna kombinacija kraljice Ranije

 

Jordanska kraljica ponela je, naime, lagani džemper s rolkom, a u pitanju je komad brenda MaxMara izrađen od kašmira.

 


Model nazvan Okra je ravnog kroja i ima nešto šire rukave, a krasi ga jednostavan i božanstven rad u klasičnom stilu. Cena ovog džempera iznosi čak 1.190 dolara, a prodaje se u beloj i svetloroze boji i spada u ultrapraktične džempere za prijatnu, trendi i toplu jesenju i zimsku sezonu.

 

 

Džemper je, inače, iz kolekcije za aktuelnu jesen i zimu.

 

Sa čime kombinovati široku rolku?

 

Ovakvi komadi izgledaju fenomenalno u svim kombinacijama, pa možemo da zamislimo Ranijinu rolku i s kožnom mini-suknjom, skinny farmerkama ili jednostavnim helankama, a jordanska kraljica ponela ju je s belim poslovnim pantalonama.

 

Kraljica Ranija od Jordana spada u najbolje odevene žene sveta, a u galeriji pogledajte još neka njena novija modna izdanja.

1 / 11 Foto: Liam McBurney / PA Images / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Moda za jesen 2023.

 

makonda-tracker