tako kul

Obožava ih i Monika Beluči: Ovo su NAJMOĆNIJE PANTALONE za proleće 2024. - sužvavaju liniju i pristaju svim građama

0

Uskoro stižu lepši, topliji dani i jasno je - ove pantalone biće broj jedan u ormaru svake trendseterke 

TRENDI PRUGE OBOŽAVA I MONIKA BELUČI
TRENDI PRUGE OBOŽAVA I MONIKA BELUČI foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Novi trendovi za 2024. godinu su tu. Svi samo čekaju prve tople, prolećne dane da najnovije komade iznesu na ulice prestonice. Ove godine, apsolutni modni trend biće - široke pantalone.

 

Recite zbogom uskim farmerkama, helankama i trenerkama. Kažite zdravo udobnim, trendi modelima širokog kroja u kojem se svaka žena oseća fantastično.

 

Ovakve modele u godinama koje su za nama nosile su poznate dame poput Monike Beluči, a široko je trend koji se nastavlja i u 2024. godini.

 

 

Uske haljine, slim farmerke i kratke suknje ostale su za nama. Sada je udobnost na prvom mestu, a gde ćete je najlakše pronaći nego u širokim pantalonama i to ne bilo kojim.

 

One na ravne pruge će izdužiti vašu liniju i učiniti da izgledate vitkije, a boju prepuštamo vama, mada je crno uvek dobar izbor. 

 

 

Prugaste tkanine su dugo bile omiljene među muškarcima i vremenom su postale važan element u njihovoj odeći, često povezivan sa odelima. Kako su godine prolazile one su ostajale na modnom pijedestalu, ali su se proširile i na žensku modu, gde su dočekane sa velikim ovacijama.

 

 

Ova modern tkanina doživela je procvat tokom 1930-ih kada su počele da ih nose ikone stila tog doba kao što su Keri Grant i Klark Gejbl. Zatim je ovaj materijal postao omiljen 80-ih, najviše zahvaljujući usponu žena u poslovnom svetu.

 

I tu je ostao i tokom 90-ih, a sada je ponovo našao svoj put do trendseterki i ponovo postao broj jedan odevni komad u svakom ženskom gardaroberu. 

 

Bonus video:

Mob wife estetika

 

makonda-tracker