trend decenije

Mogu da sakriju 10 kg i idu uz sve: Pantalone koje smo najčešće viđali na Nedelji mode u Kopenhagenu obeležiće 2024.

2

Na upravo završenoj Nedelji mode u Kopenhagenu ponovo smo videli vrlo kreativne modne predloge influenserki, ali smo primetili još nešto – mno(ooo)go njih je nosilo isti model pantalona!

Na Nedelji mode u Kopenhagenu dominirao je isti kroj pantalona
Na Nedelji mode u Kopenhagenu dominirao je isti kroj pantalonafoto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon uzdudljivih modnih dana u Parizu, oči sveta bile su uprte u prestonicu Danske, gde je na Nedelji mode u Kopenhagenu veliki broj dizajnera prikazao svoje kolekcije.


Kao i obično, street style i autfiti devojaka koje su pristizale na revije izdvojili su se kao mali modni udžbenik za sebe, a Dankinje i njihove gošće pokazale su nam mnogo interesantnih ideja.

 

One su uspešno kombinovale popularnu mob wife estetiku sa svedenim krojevima i neutralnim tonovima po kojima je poznata skandinavska moda.

I u moru maštovitih i originalnih stajlinga, posebno je upadalo u oči to što je veliki broj trendseterki na događaje stizao u istom i sličnom modelu pantalona – dubokim, sa širokim nogavicama.

1 / 6 Foto: Takimoto Marina/SOPA Images/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Već nekoliko sezona, pravi "bum" prave poslovne pantalone takvog kroja, ali smo na u Kopenhagenu videli da su jednako zastupljene i sportske varijante, i kargo modeli, i pantalone od džinsa... bez ograničenja!

 

Na Nedelji mode u Kopenhagenu dominirao je isti kroj pantalona
Na Nedelji mode u Kopenhagenu dominirao je isti kroj pantalonafoto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ono što je zajedničko svim ovim pantalonama jeste da su mahom jednobojne i vrlo svedenog dizajna, što omogućava da eksperimentišete s gornjim delom odeće, slojevima i obućom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Metalik pantalone, zimski trend

 

makonda-tracker