etno

I tradicionalno, i moderno, a ZANOSNO: Kraljica Ranija za jedan od najvažnijih trenutaka u životu čuvala je MODNU BAJKU

0

Jordanska kraljica odabrala je za posebnu priliku božanstvenu kreaciju u duhu tradicije

Kraljica Ranija primila odlikovanje od supruga kralja Abdule II
Kraljica Ranija primila odlikovanje od supruga kralja Abdule IIfoto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kralj Abdula II od Jordana odlikovao je juče u Amanu svoju suprugu kraljicu Raniju Ordenom Velikog kordona Al Nahde (Reda renesanse).


Kraljica je odlikovana "u znak zahvalnosti za njenu istaknutu službu, vodeću ulogu u napretku jordanskog društva i entuzijastičnu podršku Jordancima u svim oblastima".


Jordanski kralj odlučio je da uruči supruzi orden u okviru obeležavanja 25. godišnjice njegovog dolaska na presto, a Ranija je za ovu priliku spremila prikladan stajling.

Poznata po vrlo elegantnom i poslovnom stilu, kraljica Jordana sada se odlučila za otmenu haljinu koja objedinjuje i tradiciju i aktuelne tendencije u svetu mode.

 

Kraljica Ranija primila odlikovanje od supruga kralja Abdule II
Kraljica Ranija primila odlikovanje od supruga kralja Abdule IIfoto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pojavila se u crnoj haljini sirena-kroja, modelu crnom boje koji prati liniju tela i ima duge rukave. Poseban detalj su dijagonalne crveno-crne kožne pruge u gornjem delu, u obliku slova V, s decentnim izrezom ispod okovratnika.


Kraljica Ranija upotpunila je svoje izdanje crvenim salonkama, dok je u ruci nosila clutch tašnicu modne kuće Bottega Veneta, crni model tkan prepoznatljivom intrecciato tehnikom koja je zaštitni znak ovog brenda.

 

Kraljica Ranija od Jordana u tradicionalnoj haljini, sa crvenim salonkama i Bottega Veneta tašnicom
Kraljica Ranija od Jordana u tradicionalnoj haljini, sa crvenim salonkama i Bottega Veneta tašnicomfoto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Raniju od Jordana uglavnom viđamo u business chic kombinacijama, ali povremeno nosi tradicionalne haljine, uglavnom ukrašene etno motivima i interesantnim vezom. U galeriji pogledajte neke od najlepših do sad.

 

1 / 6 Foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Filip: Kraljica Elizabeta bila stidljiva

 

 

makonda-tracker