ženstveno

Tako jednostavno, a magnetski privlači pogled: Tamara Vučić u damskom odelu kakvo svetske zvezde obožavaju

1

Bez obzira na to koju boju odaberete, ovakva odela privlače pažnju i deluju još otmenije i svečanije

Tamara Vučić, prva dama Srbije
Tamara Vučić, prva dama Srbijefoto: Vladimir Sindeyeve/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva dama Srbije Tamara Vučić uvek je odevena u skladu s prilikom i pažljivo birane komade, a juče je odabrala upravo takav stajling za posetu Republici Srpskoj.


Nju je ugostila Željka Cvijanović, srpska članica Predsedništva BiH, s kojom je, kako je istakla, vodila srdačan razgovor i zamenila mišljenja o iskustvima i dobrim praksama.


Tamara Vučić, koju smo i ranije viđali u elegantnim ženskim odelima, sada je ponovo odabrala pouzdani komplet sastavljen od blejzera i pantalona, ali je ovog puta on bio drugačiji od ranijih.

 


Naime, opredelila se za plišano odelo, vrlo otmen model teget nijanse, koji zahvaljujući plišu ima upečatljiv, a ipak suptilan odsjaj. Izbor prve dame Srbije bio je sako nešto dužeg kroja, strukiran i efektan, a kombinovala ga je s pantalonama ravnih nogavica i crnim salonkama s visokim štiklama.


Plišana odela su već godinama popularna


Pliš kao materijal za svečanije modne kombinacije veoma je cenjen proteklih sezona, naročito u zimskim mesecima. Veliki broj poznatih dama nosio je elegantne plišane haljine, dok su sakoi od pliša bili još popularniji.

 

Američka glumica Debi Rajan u plišanom sakou
Američka glumica Debi Rajan u plišanom sakoufoto: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, ni plišano odelo nije za potcenjivanje, pa smo ga videli u kolekcijama mnogih poznatih brendova. U pitanju je nešto glamurozniji izbor od klasičnog odela, a ipak je vanvremenska opcija i pruža elegantan izgled.


Najvažnije je odabrati boju koja vam najbolje pristaje i kombinovati ga s obućom i tašnom u približnoj ili potpuno kontrastnoj nijansi. U odelima od pliša imali smo priliku da vidimo mnogo poznatih devojaka, a jedna od njih je kantautorka Tejlor Svift, koja nosila tamnoljubičasti model na premijeri kratkog filma All Too Well.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poznati srpski kreator prokomentarisao stil naših estradnih zvezda

 

makonda-tracker