a tek materijal

Omiljena obuća kraljice Leticije & kroj koji pristaje svim damama: Tamara Vučić u belom kompletu očarala Srbiju

2

Dnevni stajling prve dame Srbije osvaja na prvi pogled.

Stil Tamare Vučić je uvek besprekoran i damski.
Stil Tamare Vučić je uvek besprekoran i damski.foto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva dama Srbije Tamara Vučić za vikend je prisustvovala 90. Vukovom saboru u Tršiću, koji predstavlja najstariju kulturnu manifestaciju u Srbiji.

 

Supruga srpskog predsednika je oduvek poznata po sofisticiranom i damskom stilu, a tako je bilo i nedavno na pomenutoj manifestaciji.

 

Za ovu priliku, Tamara je odabrala elegantno i prefinjeno izdanje, koje je sve osvojilo na prvu loptu i pokazalo još jednom kako je samo jedan modni komad dovoljan da biste izgledali savršeno u svakoj prilici. 

Tamara Vučić se na Vukovom saboru u Tršiću pojavila u belom lanenom kompletu koji je sve što svakoj dami treba: udoban, prijatan za nošenje, a garantuje stilizovan izgled. 

 

U galeriji ispod pogledajte najstilizovanija izdanja Tamare Vučić

1 / 7 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Komplet se sastojao od pantalona širokih nogavicama koje stoji damama svih građa i konfekcijskih brojeva, a gornji deo činio strukirani prsluk-sako ispod kojeg je Tamara imala jednostavnu belu majicu bez rukava.

 

Prva dama je ovu kombinaciju zaokružila espadrilama sa platformom u bež boji koje predstavljaju omiljenu letnju obuću kraljice Leticije, ali često ih nosi i princeza Kejt Midlton.

 

Boju obuće Tamara je iskombinovala sa modernom "jastuk" torbom u istoj nijansi. 

Što se tiče nakita, Tamara Vučić se odlučila za decentne, jedva primetne komade, a najzanimljiviji aksesoar je predstavljao beli slamnati šešir sa bež trakom, koji osim što je bio praktičan i štitio je od sunca, dao celom izgledu i šik notu. 

 

Za ovu priliku, prva dama Srbije je kosu uvila u blage talase, a belu monohromatsku kombinaciju je "razbila" crvenim manikirom. 

 

BONUS VIDEO

 

Smart casual izdanje Ane Ivanović

 

 

makonda-tracker