njen stil

Uopšte ne mora da ide samo sa suknjom ili pantalonama! Irina Vukotić ima sjajnu modnu ideju za kombinovanje sakoa

1

Irina Vukotić je sinonim za odmerene modne kombinacije, a sada je demonstrirala odličan autfit.

Irina Vukotić uvek izgleda dostojanstveno i otmeno
Irina Vukotić uvek izgleda dostojanstveno i otmenofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Na otvaranju novog prodajnog mesta jednog brenda u popularnom beogradskom šoping centru pojavile su se brojne poznate ličnosti, koje foto-reporterima nisu promakle.

 

Među njima su bile glumica Marina Ćosić Mirković, pevačica Zoe Kida, ali i voditeljka Irina Vukotić, koja je, kao i uvek, bila nasmejana, obučena u skladu s prilikom i plenila je pozitivnom energijom.

 

Lepa voditeljka pojavila se u ležernoj kombinaciji koja lako može da se uklopi u bilo koju dnevnu varijantu, ali i za izlazak i večernje kombinacije.

 

Uz to, ona je pokazala sjajan način da u svoj autfit uklopite sako, a da ne budete "uniformisani" u odelu, a dodaje još jednu mogućnost kombinovanja osim sa pantalonama, farmericama ili suknjama u elegantnim kompletima.

Kako Irina kombinuje sako?

 

Naime, Irina je ponela sako u bledoružičastoj nijansi sa dva efektna zlatna dugmeta, ceo dezeniran u logotipu brenda Elisabetta Franchi, a cena koja se nalazi na internetu iznosi nekoliko stotina dolara. Ovaj sako može biti efektan u brojnim odevnim kombinacijama, ali Irina je rešila da ga ponese preko male crne haljine i tako stajlingu dala novi šmek i razbila potencijalni monohromatski autfit.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Uz crnu torbicu i crne cipele na vezivanje, s visokom štiklom, ona je ovakvom look-u dala sasvim drugi efekat, a ovako obučena može i na proslavu, na večeru, pa čak i u šetnju (ako joj ne smetaju štikle!).

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

 

makonda-tracker