trendi

Dezen i boja koju PLAVUŠE obožavaju: Irina Vukotić ima haljinu koja odgovara svim konfekcijskim brojevima

0

Plavo je boja koja je must have svakog leta, a ovaj kroj haljina je hit godinama

Morkso izdanje Irine Vukotić oduševljava
Morkso izdanje Irine Vukotić oduševljava foto: Instagram / irinavukotic

Voditeljka Irina Vukotić godinama je na domaćoj javnoj sceni, a zbog svog svedenog i prefinjenog izgleda često je modna inspiracija ženama koje je u stopu prate na društvenim mrežama.

 

Iako se u javnosti ne pojavljuje ako za to nema dobar razlog, Irina često zna da pokaže da veoma vodi računa o svom izgledu, a nedavno je svoje pratioce počastila prelepom fotografijom u morskom stilu.

 

Ona je ponela svetloplavu haljinu sa dezenom morsih zvezda koja je sečena ispod grudi, što je čini idealnom za žene koje imaju višak na stomaku. Ovakvi krojevi idealni su za žene gotovo svih konfekcijskih brojeva, a naročito dobro stoje onima koje imaju bujne grudi.

 

 

Poznato je da plava boja, naročito ona svetla, savršeno pristaje ženama sa plavom kosom, ali i onima sa svetlijom bojom očiju. 

 

Osim boje, morski dezen je neizostavan tokom letnjih meseci, tako da je ovo haljina koja je već godinama letnji must have. 

 

 

Ukoliko želite da izgledate mlađe, svetle boje su odličan izbor, a široke haljine spas od vrućine. Spojte lepo i korisno i uživajte u savršenom izdanju koje podiže raspoloženje i čini da budete lepe i samouverene. 

 

Bonus video:

 

Pogledajte kako se savršeno kombinuju takozvane "ružne" sandale:

 

 

makonda-tracker