prošlo je skoro dve decenije

Kako je izgledala Irina Vukotić pre 17 godina? Rijaliti zvezdi je rodila ćerku, a danas ljubi ovog zgodnog doktora

0

Izgradila je blistavu karijeru, uživala u majčinstvu, a danas je srećno udata 

Kako je Irina Vukotić izgledala pre 17 godina?
Kako je Irina Vukotić izgledala pre 17 godina?foto: Instagram / irinavukotic

Poznata voditeljka Irina Vukotić godinama krasi male ekrane, a mnogima se čini kao da je i lično poznaju, jer je jednostavna i opuštena.

 

Svoju karijeru započela je kao voditeljka rijaliti programa "Veliki brat“ 2006. godine.  Sa učesnikom rijaliti programa „Veliki brat“ Savom Radovićem voditeljka je dobila ćerku Iskru

 

 

Sava je bio veliki šarmer te 2006. i osvajao devojke, pa ne iznenađuje što je i lepa voditeljka podlegla njegovom udvaranju.

 

Od tada su prošle godine, Iskra je porasla, a voditeljka zadržala mladalački izgled, na kojem joj zavide mnoge koleginice.

 

 

Mnogo puta novinari su joj postavljali pitanja o tome da li je zaljubljena, da li je pronašla srodnu dušu, ali ona nije bila raspoložena da govori o tome.

 

U nekoliko navrata Irina je ispričala da je zaljubljena, ali da još uvek nije došao trenutak da o tome govori u javnosti. 

 

Iako retko kada govori o svom životu u javnosti pre izvesnog vremena pojavile su se priče o tome da Irina ima novog dečka. 

 

 

Kako je tvrdio Story, novi dečko Irine Vukotić je jedan je od najpoznatijih lekara u Srbiji, doktor Radmilo Janković, zamenik direktora UKC u Nišu.

 

Prema pisanju istog magazina, on je zvanično još uvek u braku, njegov izvor kaže da je trenutno u procesu razvoda i da je upravo je to razlog što još uvek nisu spremni da javno pričaju o svojoj vezi.

 

Bonus video:

 

Kako izgleda idealan partner naše poznate voditeljke?

 

makonda-tracker