trendi

Uz bele patike & farmerke izgleda MAGIČNO: Komad kakav je Jelena Đoković ponela u Americi vam je neophodan tokom proleća

0

Supruga Novaka Đokovića uklopila je svoj uobičajeni šik stil s ležernim komadima za svaki dan, a ovaj stajling mogao bi i da vas inspiriše

Jelena i Novak Đoković trenutno borave u Americi, gde će srpski teniser uskoro igrati na Indijan Velsu
Jelena i Novak Đoković trenutno borave u Americi, gde će srpski teniser uskoro igrati na Indijan Velsufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković ovih dana boravi u Americi, gde će u narednim nedeljama nastupati na Indijan Velsu, a trenutno slobodno vreme koristi za druženje s dragim ljudima koje nema često priliku da viđa.


Pre nekoliko dana, glumac Nikola Đuričko otkrio nam je da su se Nole i on sastali s košarkašima Markom Jarićem i Nikolom Jokićem i da su bili sjajno raspoloženi.

 


Sada je i Novakova supruga Jelena Đoković pokazala da će uživo navijati za tenisera, budući da je i sama u Americi, a podelila je fotografiju za koju je pozirala sa suprugom i NBA zvezdom Nikolom Jokićem, koji dele nadimak (D)Joker (eng. šaljivdžija).

 


Jelena je za ovu priliku odabrala ležeran stajling u svom stilu – daškom business chic načina odevenja. Ona je pozirala u svetlim farmerkama ravnog kroja i nešto kraćih nogavica, pouzdanom i klasičnom modelu za sve prilike. Uklopila ga je sa svetlom bluzom i jednostavnim belim patikama, a sve je upotpunila komadom koji pruža notu elegancije Jeleninom izgledu – blejzerom.

 

Ako postoji komad koji za sekund može da podigne autfit na viši nivo, to su klasični sakoi, a posebno ako se opredelite za efektan model s upečatljivim dezenom.


Strukirani blejzeri postali su zaštitni znak stila Jelene Đoković, a ovog puta je odabrala statement komad s merom, beli model s decentnim vertikalnim prugama. Pogodan i za svaki dan i za nešto važnije prilike, ovakav sako vredi imati pri ruci, a najbolje izgleda u kombinaciji sa svetlim tonovima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Novak dobija bistu i halu nazvanu po njemu u Francuskoj

 

makonda-tracker