tajna dobre linije

Ne pije mleko i jogurt, a dan završava OVIM ČAJEM: Ishrana zahvaljujući kojoj Irina Vukotić izgleda FANTASTIČNO

0

Voditeljka Irina Vukotić u petoj deceniji izgleda fenomenalno, a sve zahvaljujući ovoj ishrani.

foto: Ahel/ATAImages
foto: Ahel/ATAImages

Voditeljka Irina Vukotić (46) jedno je od najšarmantnijih domaćih TV lica koja već decenijama vodi popularne emisije na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

 

Uvek je nasmejana i raspoložena, a osim po odmerenom stilu, poznata je i po dobroj liniji koju održava godinama.

 

Kako u petoj deceniji izgleda fantastično, otkrila je za domaće medije jednom prilikom.

 

Lepa voditeljka vodi računa da uvek unese dovoljnu količinu tečnosti.

 

- Svakog dana obavezno popijem bar litar đumbira, a dan završavam čajem od sladića koji obožavam- ispričala je ona jednom prilikom. 

- Ujutru je važno unositi masti, naročito ako imate nedostatak vitamina D. Zato rado jedem puter, masline, jaje i kiselo mleko u koje često stavim seme koprive jer je dobro za unos gvozđa. Ne pijem mleko i jogurt, već samo kiselo mleko- rekla je ona.

Njena ishrana se uglavnom bazira na povrću.

 

- Prijaju mi lagana jela od povrća, dok od mesa jedem samo ribu, biftek i ponekad piletinu. Obožavam pirinač sa suvim grožđem, grašak sa cimetom i čorbe sa bar pet vrsta povrća i indijskim začinima koji daju pikantan ukus. Obično večeram tunjevinu, salate, ali i razne pite - ispričala je voditeljka jednom prilikom.

Irina Vukotić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Plus više u njenoj ishrani bogatoj voćem i povrćem jeste što se namirnicama snabdeva iz bašte svog oca, koji koji gaji šljive, dunje, paprike, paradajz i krastavac


- Znam da njegovi plodovi nisu prskani, ukus im je fantastičan i ne može da se poredi sa ukusom plastičnog povrća koje nam nude u prodavnicama - priznala je Irina.

 

makonda-tracker