uvek otmena

Tako to rade dame! 3 mini-haljine Irine Vukotić zbog kojih ćete poželeti da leto traje zauvek

0

Stil voditeljke Irine Vukotić je vrlo šik, zavodljiv i elegantan, a ona je dokaz da i te kako možete ukrasti i muške i ženske poglede damskim izdanjima

Irina Vukotić uvek izgleda savršeno
Irina Vukotić uvek izgleda savršenofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Prema pisanju domaćim medija, voditeljka Irina Vukotić dala je otkaz na TV Pink i ubuduće ćemo je gledati na TV Prva.


Ona se još uvek nije oglasila povodom ove vesti, a sudeći po njenom profilu na društvenoj mreži Instagram – ovih dana je sjajno raspoložena i izgleda bolje nego ikada.


Voditeljka Irina Vukotić je poznata po vrlo elegantnom stilu, a proteklih nedelja često je birala trendi i jednostavna izdanja koja odišu otmenošću i ističu njenu vitku figuru. Ukoliko vam je potrebna modna inspiracija za poslednje nedelje leta – ne tražite dalje, jer njen stil je sve što vam treba!

 

Pre nekoliko sedmica, voditeljka je u studiju pozirala u plavoj mini-haljini uz telo, halter neck modelu koji ističe njena savršeno izvajana ramena i ruke, dok su noge u prvom planu.

 

 

Jednostavna, lagana i idealna za tople dane, ona zahteva i besprekornu liniju i samopouzdanje kojim Irina zrači.


Nešto pre toga, ona je pozirala u asimetričnoj haljini koja otkriva jedno rame, dok je drugo prekriveno lepršavim rukavom u obliku zvona.

 

 

U pitanju je model boje mandarine nešto laganije kroja, koji prati liniju tela i odličan je izbor uz crne sandale sa štiklom.


I dok je uživala na letnjem odmoru, Irina Vukotić bila je jednako otmena kao na poslu, a jednom prilikom je pozirala u šik izdanju savršenom za svečane prilike.

 

 

U pitanju je bela dezernirana mini-haljina, strukirani model s kragnicom, koji je voditeljka kombinovala sa belim sakoom. Idealno za letnju eleganciju!

 

Još odevnih kombinacija Irine Vukotić pogledajte u galeriji.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

BONUS VIDEO

Tamara Grujić u emisiji Realna priča

 

 

makonda-tracker