bez greške

Ljupkiju mini-haljinu niste videli ove godine: Jelena Đoković pokazala kako jedan mikrotrend menja kompletan utisak

0

Samo jedan detalj dovoljan je da stajling dobije retro i romantičnu crtu, a supruga najboljeg tenisera na planeti iskoristila ga je savršeno

Jelena Đoković u roze mini-haljini s kragnom
Jelena Đoković u roze mini-haljini s kragnomfoto: K1 televizija, Youtube Printscreen

Jelena Đoković, supruga tenisera Novaka Đokovića i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime, spada u najbolje odevene žene naše javne scene.


Kao ljubiteljka elegantnog i svedenog stila, Jelena maestralno bira jednostavne komade koji s lakoćom ostavljaju utisak, a nedavno je ponela jednu takvu haljinu koja može da vam posluži kao modna inspiracija u svim sezonama.


Supruga Novaka Đokovića gostovala je u jednoj emisiji u šik haljini svetloroze boje, veoma jednostavnom modelu koji se ipak izdvaja krojem i detaljima. Jelenin izbor bila je mini-haljina ravnog kroja, uz nešto širi i labaviji gornji deo, a u pitanju je model bez rukava koji naglašava ramena.

 

1 / 8 Foto: K1 televizija, Youtube Printscreen

Romantična, ženstvena i očigledno udobna, ova haljinica izdvojila bi se i bez posebnog detalja koji je "zaokružuje" – decentne bele kragnice. Reč je o klasičnoj kragni kakvu obično viđamo na košuljama, statement sitnici koja pojačava utisak i vrlo je trendi tokom jeseni proteklih sezona.


Statement kragne – mikrotrend za jesen


Sve je počelo bluzama i džemperima ispod kojih su virile kragnice u vintage stilu, a one su ubrzo preplavile Instagram i za kratko vreme postale trend o kom se priča.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masha (@masha_theone)

Uskoro smo kragne viđali na svakom koraku, a sva varijanta daje sopstveni obrt ovom retro detalju, bilo da se radi o volanima iz 80-h ili pripijenom okovratniku inspirisanom 70-im.

 

Sve u svemu, u pitanju je savršen način da dodate malo karaktera vašim jesenjim stajlinzima, a za posebno ljubak i romantičan izgled obično se biraju haljine s kragnama.

Ovaj mikrotrend mogao bi da zameni it torbu ili cipele, a pruža mogućnost da eksperimentišemo sa izgledom i dodamo crtu ozbiljnosti svakom stajlingu.

 

BONUS VIDEO

Jelena Đoković na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu

 

makonda-tracker