za jesen su savršene

Preplavile su srpske prodavnice i nose se CELE GODINE: Omiljene pantalone Jelene Đoković su OPSESIJA influenserki

0

Proteklih sezona nije bilo popularnijeg modela pantalona od ovog jer stoji svakoj ženi, bez obzira na njenu figuru i tip građe, a mogu se naći na svakom koraku

Jelena Đoković ne greši kada je moda u pitanju
Jelena Đoković ne greši kada je moda u pitanjufoto: Amir Hamzagic ATAImages

Jelena Đoković, direktorka fondacije "Novak" i supruga tenisera Novaka Đokovića, jedna je od najbolje odevenih Srpkinja i žena koja jednostavno briljira u poslednje vreme.


Nakon niza veoma elegantnih izdanja u kojima smo viđali Jelenu Đoković na Vimbldonu i US Open-u, ona nas je oduševila i vrlo praktičnim poslovnim odevnim varijantama, a sada se vratila svom pouzdanom komadu koji je nosila prošle jeseni i zime.


Omiljene pantalone Đokovićeve supruge već nekoliko sezona su pravi hit, a ona ih je nosila više različitih boja i u mnogim interesantnim kombinacijama.

 

Sada je, na prikazivanju dokumentarnog filma "Mudrost traume" dr Gabora Matea u Ljubljani, Jelena ponovo birala busines chic stil, čiji su glavni deo upravo duboke pantalone širokih nogavica.

 

Omiljene pantalone Jelene Đoković su modni must have proteklih sezona
Omiljene pantalone Jelene Đoković su modni must have proteklih sezonafoto: Instagram / jelenadjokovicndf

U spoju s belim topom i košuljom, ona je ponela ovaj efektan poslovni model koji ima i dašak ležernosti.

 

jelena đoković u ljubljani je nosila duboke bele pantalone širokih nogavica
jelena đoković u ljubljani je nosila duboke bele pantalone širokih nogavicafoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Manje ili više široke nogavice, ravne ili blago zvonaste, Jelena preferira modele "na crtu", koje odišu otmenošću, a različitim prilikama ih prilagođava mudrim kombinovanjem: s patikama, salonkama, blejzerima, bluzama, džemperima... čime ih pretvara u ultrapraktičan komad.

 

1 / 5 Foto: Instagram Jelena Đoković


Duboke pantalone širokih nogavica veoma su popularne proteklih sezona, a njihova crna verzija jedine su pantalone koje nosi italijanska filmska diva Monika Beluči. U njima smo viđali i svetske trendseterke poput Hejli Biber i Điđi i Bele Hadid, a mnogi veruju da bi one mogle da ugroze skinny farmerke kao ultimativni model za sve prilike.

 

BONUS VIDEO

Kako Jelena Đoković sprema srpske sprecijalitete?

 

 

makonda-tracker