njena bjuti tajna

Pruža divan miris, ne iritira kožu i mnogo duže traje: Jelena Đoković nikada ne koristi parfeme, a ima bolju alternativu

0

Jelena Đoković okrenuta je prirodi kada je u pitanju nega lica i tela, a parfeme je zamenila odličnom alternativom.

Jelena Đoković odavno ne koristi parfeme
Jelena Đoković odavno ne koristi parfemefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga našeg najboljeg tenisera i direktorka "Novak Đoković fondacije" Jelena Đoković veoma vodi računa o zdravom životu, i u fizičkom i u psihičkom smislu. Ona se trudi da dobre i važne vrednosti implementira u svaki segment svog života i prenosi ih na decu, a neretko deli bitne savete na društvenim mrežama.

 

Jedan od principa kojima se vodi jeste i važnost ishrane za telo i zdravlje, a ona je odavno prešla na vegansku ishranu i zalaže se za prava životinja. 

Takođe, ona izuzetno ceni prirodu i retko se odlučuje za bilo šta što je "veštačko". 

 

Što se tiče njenog načina nege lica i tela, i u tom smislu se okreće prirodi, pa su njene bjuti tajne zapravo vrlo jednostavne. 

 

Važna bjuti tajna Jelene Đoković

 

Mada bi sebi mogla da priušti najbolje i najskuplje parfeme na svetu, Jelena bira da ih ne koristi. Jednom prilikom je na svom Instagram storiju podelila i prepisku sa jednom devojkom u vezi sa ovom temom:

 

Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje ― napisala je Jeleni obožavateljka.

 

Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje ― odgovorila je Jelena Đoković.

 

Jelena Đoković koristi eterična ulja umesto parfema
Jelena Đoković koristi eterična ulja umesto parfemafoto: Madeleine Steinbach, Shutterstock

Parfemi od esencijalnih ulja poznati su po tome što traju duže od kupovnih, nisu toliko skupi, ne izazivaju iritacije kože, a uvek je interesantno eksperimentisati s različitim notama!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Najbolji parfemi za žene prema mišljenju muškaraca

 

makonda-tracker