veličanstvena

Ne otkriva ništa, a zrači SEKSEPILOM: Ovo je GOLA HALJINA po kojoj ćemo pamtiti BAFTA nagrade 2024.

0

Slavna glumica poznata je po svedenoj eleganciji, a sada je ponela izdanje koje je sve samo ne umereno, dosadno i neprimetno!

Emili Blant na dodeli BAFTA nagrada 2024. u Londonu
Emili Blant na dodeli BAFTA nagrada 2024. u Londonufoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Rojal festival holu u Londonu večeras se održava dodela BAFTA nagrada, prestižnih priznanja koje uručuje Britanska akademija filmske i televizijske umetnosti, koja se dodeljuje od 1948. godine.


Na crvenom tepihu BAFTA nagrada smo imali priliku da vidimo veliki broj poznatih ličnosti, uključujući i Emu Stoun, Margo Robi, Kilijana Marfija, Kejt Blanšet, Endrua Skota, Roberta Daunija Džuniora, kao i Keri Maligan u nestvarnoj Dior toaleti iz 1951. godine.


Ipak, jedan od najglamuroznijih događaja koji okupljaju holivudske zvezde ove godine ćemo verovatno pamtiti po izdanju engleske glumice Emili Blant, koja se pojavila u vrlo šik varijanti "gole haljine".

 

Pogledajte u galeriji njenu toaletu.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL


Zvezda filma "Openhajmer" stigla je na crveni tepih u kreaciji koju potpisuje modna kuća Elie Saab, toaleti iz couture kolekcije za proleće 2024. godine.


U boji kože, ona prekriva telo celom dužinom, a prekrivena je sićušnim kristalima koji formiraju razne oblike.

 

Emili Blant u Elie Saab goloj haljini na dodeli BAFTA nagrada 2024. u Londonu
Emili Blant u Elie Saab goloj haljini na dodeli BAFTA nagrada 2024. u Londonufoto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Tu su i smeli i efektni prorezi u predelu stomaka, koji ističu Emilinu vitku liniju, a poseban detalj i trunka magije Elija Saba jesu lepršavi rukavi koji se postepeno šire.


Emili Blant je uz ovo izdanje podigla kosu u visoku punđu i pustila nekoliko pramičaka da joj uokviruju lice, a opredelila se za neutralnu šminku, koja naglašava njenu prirodnu lepotu i savršeno se uklapa uz haljinu.

 

U galeriji pogledajte još neka zapažena izdanja na dodeli BAFTA nagrada u Londonu 2024.

1 / 14 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma "Barbi"

 

makonda-tracker