ovo je magija!

Kao da joj TEČNO ZLATO miluje telo, uz nakit kakav nemaju princeze: Slavna glumica na jedno veče postala UMETNIČKO DELO

0

Na sinoćnoj dodeli SAG nagrada holivudska glumica koja nas je pre nedelju dana ostavila bez reči na dodeli BAFTA nagrada ponovo je očarala planetu

Bredli Kuper i Keri Maligan na dodeli SAG nagrada 2024.
Bredli Kuper i Keri Maligan na dodeli SAG nagrada 2024.foto: Jay L. Clendenin fo / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć održana 30. dodela SAG nagrada, priznanja koje uručuje Udruženje filmskih glumaca, na kojoj smo videli nekoliko spektakularnih haljina.


Među njima su bile glumice Dženifer Aniston (u božanstvenoj srebrnoj haljini!), Ema Stoun, Emili Blant i mnoge druge, a jedna od najzapaženijih bila je Keri Maligan.


Nakon što je pre nedelju dana na dodeli BAFTA nagrada ponela Dior toaletu iz 1951, glumica koja je nominovana za Oskara za najbolju glumicu, za ulogu u filmu "Maestro", sada je ponovo pokazala zašto je uvek među najbolje odevenim zvezdama.

Keri Maligan stigla je, naime, u drapiranoj haljini modne kuće Armani Privé, modelu rađenom specijalno za nju.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

U pitanju je strukturisana, i vrlo glamurozna toaleta kojoj je teško "uhvatiti" boju jer se nijanse prelivaju pod različitim osvetljenjem – čas deluje zlatno, čas boje šampanjca, čas koketira s nijansom slonovače..


Kerina toaleta ime nabran korset, raskošnu tkaninu prebačenu preko kukova i suknju ravnog kroja koja pada do poda, uz kratak šlep.

 

Keri Maligan uz zlatnoj Armani Privé haljini na dodeli SAG nagrada 2024.
Keri Maligan uz zlatnoj Armani Privé haljini na dodeli SAG nagrada 2024.foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

U stilu holivudskih diva iz prošlosti, glumica je izgledala božanstveno, a sve je upotpunila najblaže rečeno luksuznim vintidž nakitom: dijamantskim prstenom s potpisom Suzanne Belperron iz 1945, Fred Leighton ogrlicom s dijamantima i luksuznim dijamantskim minđušama Kwiat.


Keri Maligan se, uz to, opredelila za svoju uobičajenu bob frizuru isfeniranu ravno, a ponovo je imala minimum večernje šminke.

 

Kad pomislite ne može bolje – Keri nadmaši sebe samu!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Planetarno popularni srpski dizajner promenio pol

 

makonda-tracker