SPEKTAKL

U stilu moderne Pepeljuge & najbolje od DIORA: Elegantna haljina slavne glumice sa crvenog tepiha opčinila je modni svet

0

Rozamund Pajk blistala je na dodeli BAFTA nagrada u Londonu u Diorovoj veličanstvenoj plavoj haljini.

Rozamund Pajk na dodeli BAFTA nagrada
Rozamund Pajk na dodeli BAFTA nagradafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska akademija filmske i televizijske umetnosti pre dva dana dodelili su BAFTA priznanja u Rojal festival holu u Londonu, poznata i kao  "britanski Oskari" .

 

Na crvenom tepihu mogli smo da vidimo neke od najlepših kreacija od početka 2024. godine, pa je, tako, Keri Maligan blistala u nekoliko decenija staroj kreaciji, Emili Blant je zasenila koleginice u goloj haljini, Džilijan Anderson je nosila božanstvenu zelenu toaletu, a bilo je još mnogo, mnogo fantastično stilizovanih holivudskih diva.

 

Među njima je bila i Rozamund Pajk, žena čiji je stil za crveni tepih uvek fenomenalan i popričilno dramatičan! Setimo se samo crne čipkaste vintidž Dior haljine i vela na dodeli Zlatnih globusa!

 

Ni ovog puta nije bila ništa manje primećena, a tako ljupka i lepa.

 

Zvezda filma Iščezla na crvenom tepihu Rojal festival hola pojavila se u stilu moderne Pepeljuge, u Diorovoj hladnoplavoj haljini, sa ukrštenim gornjim delom i V-izrezom a potom se nastavljajući u suknju A-kroja.

 

Rozamund Pajk blistala je u Dioru
Rozamund Pajk blistala je u Diorufoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Čitava haljina je plisirana, a u predelu dekoltea nosila je nude korset. Sve to ukombinovala je sa chunky zlatnim sandalama s platformom, statement dijamantskim prstenom i minđušama. Uz sve to fantastično se uklopila elegantna punđa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark D. Sikes (@markdsikes)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker