mnogo truda i mašte

Šivena je 450 sati od 20 metara materijala: Iza haljine slavne glumice na dodeli BAFTA nagrada stoji posebna inspiracija

0

Majstori modne kuće Louis Vuitton uložili su mnogo truda da glavna zvezdua večeri na dodeli BAFTA nagrada u Londonu izgleda najbolje moduće

Ema Stoun u Louis Vuitton haljini na dodeli BAFTA nagrada
Ema Stoun u Louis Vuitton haljini na dodeli BAFTA nagradafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Američka glumica Ema Stoun uživa u još jednoj sezoni nagrada u kojoj joj se odaje priznanje za njen talenat i trud.

 

Nakon niza ceremonija na kojima je dobila priznanje za najbolju glumicu, ona je to uspela i na sinoćnoj dodeli nagrada BAFTA.


Zvezda filma "Jadna stvorenja" (Poor Things) bila je i među najzapaženijima na crvenom tepihu, gde je stigla u toaleti koja je rađena specijalno za nju.

U pitanju je kreacija francuske modne kuće Louis Vuitton, čije je Ema Stoun zaštitno lice već godinama, a potom su otkriveni detalji ove interesantne toalete.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Haljina boje kajsije je mali omaž Beli Bakster, liku koji je ona odigrala u ostvarenju Jorgosa Lantimosa, a njena stilistkinja Petra Flaneri istakla da je da je tim iza Eminog stajlinga želeo da pokaže njenu sličnost s ovom junakinjom.

 

Ema Stoun u Louis Vuitton haljini na dodeli BAFTA nagrada
Ema Stoun u Louis Vuitton haljini na dodeli BAFTA nagradafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kako piše britanski Vogue, za izradu ove toalete trebalo je 450 sati rada i 20 metara materijala, a dizajner Nikola Geskjer, poznat po svojoj opsednutosti detaljima, osmislio je mnogo interesantnih referenci na film "Jadna stvorenja".

 

Ema Stoun i Emili Blant haljini na dodeli BAFTA nagrada
Ema Stoun i Emili Blant haljini na dodeli BAFTA nagradafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Pored suptilnih inicijala B.B, tu je i kitnjasti rad u gornjem delu, kao i efektan puf-rukav, dok je jedno rame otkriveno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako se našminkati kao holivudska diva?

 

makonda-tracker