zeleno, volim te, zeleno!

Da je gledate satima – ne bi dosadila! Ovu haljinu s dodele BAFTA nagrada nigde nećete videti, a bila je među najlepšima

2

Tako jednostavna, a tako otmena i glamurozna, Valentino haljina koju je Džilijan Anderson ponela sinoć u Londonu je sinonim za ženstvenost

Džilijan Anderson na dodeli BAFTA nagrada 2024.
Džilijan Anderson na dodeli BAFTA nagrada 2024.foto: gilliana/Instagram

U londonskom Rojal festival holu sinoć je održana dodela BAFTA nagrada, prestižnih priznanja koje uručuje Britanska akademija filmske i televizijske umetnosti, a spisak dobitnika nije bio preterano iznenađujući.


Očekivanu dominaciju "Openhajmera" aplauzom je pozdravio veliki broj slavnih u publici, među njima princ Vilijam (bez Kejt Midlton), Kejt Blanšet, Keri Maligan, Emili Blant, Margo Robi, Ema Stoun...


Oni su prethodno prošetali crvenim tepihom, a videli smo mnogo bajkovitih izdanja vrednih pažnje, ali i jedno koje je prošlo "ispod rada" iako je bez sumnje u (makar) 10 najlepših na ovogodišnjoj dodeli BAFTA nagrada!

U pitanju je smaragdnozelena haljina Džilijan Anderson, koja je preskočila crveni tepih i imala zadatak da uruči priznanje Robertu Dauniju Džunioru, za najbolju mušku sporednu ulogu.

1 / 5 Foto: BAFTA, Youtube Printscreen

Glumica se pojavila u kreaciji koju potpisuje Maison Valentino, a reč je o božanstvenoj mešavini satena i pliša. Džilijan je ponela vrlo otmenu halter-haljinu, model koji se kopča iza vrata, a pridržavaju ga i tanke tračice na inače golim leđima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)


Spreda nešto tamnija, ova toaleta magnetski privlači pogled već raskošnom zelenom bojom, a poseban dašak elegancije pruža joj ravan kroj, uz prorez u predelu struka koji naglašava vitku liniju Džilijan Anderson.

 


Zvezda "Seksualnog obrazovanja", "Pada", "Krune" i "Dosijea Iks" ponela je uz ovu haljinu nakit sa smaragdima juvelirske kuće Bulgari, a kosu je pogila u neurednu punđu.


Sa-vr-še-no!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Stil poznatih pod lupom Dejana Milićevića

 

makonda-tracker