tako se to radi!

Lepršavo, ženstveno & damski! Ova haljina Dragane Dabović je predivan primer svedene elegancije

0

Ničega previše, ničega premalo, a tako otmeno i efektno – tako se najbolje može opisati najnovije modno izdanje popularne glumice

Glumica Dragana Dabović na premijeri filma 'Živi i zdravi'
Glumica Dragana Dabović na premijeri filma "Živi i zdravi"foto: F.S./ATAImages

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Živi i zdravi" režisera Ivana Marinovića, pred koju su crvenim tepihom prošetali glavni akteri ovog ostvarenja, među kojima Tihana Lazović sa suprugom i glumcem Branislavom Trifunovićem i Goran Bogdan s devojkom i popularnom glumicom Jovanom Stojiljković i mnogi drugi.


Dragana Dabović, koja igra kumu Milu u ovom filmu, snimanom u njenom prelepom Herceg Novom, gde je odrasla, stigla je na premijeru u društvu starijeg kolege Momčila Pićurića.

 

Izgledala je veoma otmeno, a za ovu priliku odabrala je nesvakidašnju i šik haljinu koja odiše nenametljivom elegancijom.

Glumica je ponela lepršavu haljinu koja pada pored tela, suptilno ističući figuru pri koračanju.

1 / 5 Foto: F.S./ATAImages

Uz decentan V-izez i lagane duge rukave, Draganina haljina ima i naglašen struk, kao i efektne šliceve, a posebno se ističe bojom, koja je poslužila kao statement deo stajlinga.

Reč je o kivi nijansi zelene boje, koja je vrlo popularna svog savremene živahnosti i blistavosti i može da oživi stajling, a ova nijansa našla se na revijama za proleće i leto 2024. godine.

 

Roberto Cavalli predstavio ju je u svojoj kolekciji upotrebom pera i sa šljokičavim animal printovima, dok su Gucci i Tod's imali nešto prefinjeniji pristup na strukturisanim jaknama i kaputima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GUCCI (@gucci)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Premijera filma "Pored tebe"

 

makonda-tracker