wow efekat

Trend iz 90-ih na sasvim novi način: Damska haljina Olivere Kovačević koju mogu da nose žene od 18 do 88 godina

1

Šarmantna voditeljka pojavila se na crvenom tepihu u toaleti koja je mešavine klasične elegancije i trenda koji se iznova vraća

Olivera Kovačević u mrežastoj crnoj haljini i belom kaputu
Olivera Kovačević u mrežastoj crnoj haljini i belom kaputufoto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana svečana proslava jednog magazina, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Među njima su se našle pevačice Jelena Karleuša, Katarina Grujić Gobeljić, voditelj Slavko Beleslin, glumice Vanja Nenadić i Ivana Dudić i mnogi drugi, a crvenim tepihom prošetala je i proslavljena TV novinarka Olivera Kovačević.


Donedavna urednica zabavnog programa RTS-a poznata je po eleganciji u svakoj prilici, pa ni ovo slavlje nije bilo bilo izuzetak, a sinoć je odabrala interesantnu varijantu klasične otmenosti.

Olivera Kovačević pojavila se pred foto-reporterima u crnoj maksi-haljini, šik modelu koji prati liniju tela, a od kukova se suptilno širi i ima efektan V-izrez i tanke bretele.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ipak, da to ne bude samo još jedan već viđen stajling, voditeljka je odabrala haljinu s trendi detaljem – njen gornji deo je u potpunosti prekriven mrežastim topom, uz dugačke i široke rukave.


Mrežasta odeća kao neprolazni trend


Mrežasti komadi obično se vezuju za nonšalantni letnji stil, kada se nose čarape i majice ovakvog tkanja, a sve češće ih viđamo kao deo svečane i večernje mode tokom cele godine.


Dok je ranije bila rezervisana za hulahopke, mreža se pokazala vrlo svestranom, pa se koristi da udahne duh devedesetih klasičnim odevnim kombinacijama.

 

Olivera Kovačević u mrežastoj crnoj haljini
Olivera Kovačević u mrežastoj crnoj haljinifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Bez obzira na to birate li ređu ili gušću mrežu, ako pronađete pravi model – imate komad koji privlači pažnju.
 

Kontrast – proveren recept

 

Olivera Kovačević ponela je uz crnu haljinu lagani beli kaput kremaste nijanse, elegantan model s tankim reverima i šireg kroja, čime je napravila vrlo upečatljiv kontrast i obezbedila look koji ostavlja utisak.

 

Crno-beli spoj je provereni recept kojim je Olivera Kovačević oduševila u ovoj prilici
Crno-beli spoj je provereni recept kojim je Olivera Kovačević oduševila u ovoj prilicifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Na taj način voditeljka je izgradila nenametljiv stajling od kog je teško skrenuti pogled, a ostala je verna svom svedenom stilu. Takođe, beli kaputu su pouzdan način da odevna kombinacija izgleda luksuznije, pa je odličan izbor za svečanosti.

 

BONUS VIDEO

Maison Margiela - mary jane cipele

 

makonda-tracker