tako elegantna!

Ova sako-haljina zaslužuje mesto u svakom ormanu: Marija Veljković zna kako da stilom nenametljivo privuče sve poglede

1

Šarmantna voditeljka i glumica još jednom je predstavila trendi i otmeno modno izdanje koje vredi kopirati

Marija Veljković na premijeri dokumentarnog filma 'Dule Savić, a u Londonu muk'
Marija Veljković na premijeri dokumentarnog filma "Dule Savić, a u Londonu muk"foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je juče održana svečana premijera dugometražnog dokumentarnog filma "Dule Savić, a u Londonu muk", a pred projekciju je crvenim tepihom MTS dvorane prošetao veliki broj poznatih ličnosti iz svih oblasti.


Pored porodice legendarnog fudbalera Dušana Savića, među kojima je najzapaženija bila glumica Mirka Vasiljević.

 

Videli smo i nekadašnjeg predsednika Vojislava Koštunicu sa suprugom, glumca Branislava Lečića, advokata Tomu Filu sa suprugom i mnoge druge, a u galeriji možete pogledati kako je to izgledalo.

 

1 / 13 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Među onima koji su uživali u premijeri bila je i glumica i voditeljka Marija Veljković, koja je stigla u društvu partnera Rastka Jankovića, a još jednom je pokazala zbog čega važi za damu koja ne ume da pogreši kada je u pitanju moda.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka je ovog puta odabrala veoma efektan spoj crne i crvene boje, a glavna "zvezda" njenog aufita je sako-haljina klasičnog dizajna, savršen izbor za brojne prilike.

 

U pitanju je model s dvorenim kopčanjem i reverima, koji ima jednostavne džepove i ističe struk, a Marija ga je kombinovala sa svetlucavom mrežastom bluzom, crnim čarapama i salonkama.

 

Rastko Janković, Dušan Savić i Marija Veljković na premijeri dokumentarnog filma 'Dule Savić, a u Londonu muk'
Rastko Janković, Dušan Savić i Marija Veljković na premijeri dokumentarnog filma "Dule Savić, a u Londonu muk"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Savršeno za elegantan večernji look!


Sako-haljina je izazvala pravu pomamu proteklih sezona


Pre nekoliko godina, zavladao je veliki trend predimenzioniranih sakoa, koji su mnoge trendseterke iskoristile za povratak sako-haljine, ultimativnog komada za šik izgled u svim prilikama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WARDROBE.NYC (@wardrobe.nyc)


Čak i najobičniji dugački sako može se poneti kao haljina, uz stilizovanje i naglašavanje figure uz pomoć kaiša ili pojaseva, a reč je o trendu koji izgleda fenomenalno i na gole noge, i uz čarape, i uz helanke i u spoju s dokolenicama.

 


Mnoge ugledne modne kuće, kao što su Jacquemus, Miu Miu, Marni i Prada predstavile su proteklih sezona svoje viđenje besprekorne sako-haljine, a obično se one kombinuju s visokim štiklama i statement tašnama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

 

BONUS VIDEO

Haljina Viktorije Bekam

 

makonda-tracker