čist luksuz

Iz ormana je izvukla komad kojim su influenserke opsednute: Stajling Mirke Vasiljević zbog kog je Beoograd uzdahnuo

0

Elegantna modna kombinacija koja zrači luksuzom i otmenošću bila je izbor popularne glumice, a ona se setila pouzdanog odevnog predmeta koji je veliki trend ove sezone

Mirka Vasiljević na premijeri filma ''Dule Savić, a u Londonu muk'
Mirka Vasiljević na premijeri filma ""Dule Savić, a u Londonu muk"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je juče održana svečana premijera dugometražnog dokumentarnog filma "Dule Savić, a u Londonu muk", koju je pratio crveni tepih i veliki broj poznatih gostiju.


Ipak, među najzapaženijima koji su uživali u projekciji ovog ostvarenja najzapaženiji su bili članovi porodice slavnog fudbalera Dušana Savića, na čelu s njegovom snahom i poznatom glumicom Mirkom Vasiljević.


Šarmantna Mirka, nevečnana suprugu Duletovog sina i bivšeg fudbalera Vujadina Savića, još jednom je odabrala vrlo elegantno izdanje koje ostavlja utisak.

Ona je izgledala vrlo otmeno u dugoj haljini ravnog kroja, ali najefektniji deo njenog izdanja svakako je komad koji je vrlo popularan među influenserkama ove sezone. Reč je o kratkoj bundi, trendom koji osvaja zaljubljenice u modu već nekoliko godina, a Mirka se odlučila za veoma šik model u kom smo je i ranije viđali u nekim prilikama.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica je za ovu priliku odabrala bundicu kobaltnoplave boje, koja privlači pažnju i upečatljivim kontrastom – svetloplavim detaljima na rukavima i u prednjem delu. Tako je iskoristila već statement komad kao nešto što dodatno pojačava utisak njenog stajlinga, pa izgleda efektno.

 

Mirka Vasiljević na premijeri filma ''Dule Savić, a u Londonu muk'
Mirka Vasiljević na premijeri filma ""Dule Savić, a u Londonu muk"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kratke bunde za zimu 2024.


Punije bunde koje sežu do zadnjice trend su o kome se najviše priča ove zimeske sezone, a neke trendseterke nose čak i kropovane modele.


Zahvaljujući bogatom krznu, one skreću pažnju i čine da svaki autfit deluje luksuzno, čak i ukoliko se kombinuju sa svakidašnjim komadima, poput skinny farmerki ili helanki.

 

1 / 5 Foto: leoniehanne/Instagram

Najlepše, naravno, izgledaju u spoju s elegantnom odećom, kao što su odela i haljine, ali neka vas to ne zavarava – već neko vreme se bundice ne nose samo u svečanijim i formalnijim prilikama i pouzdani su odevni predmet za kombinovanje s patikama i ravnim čizmama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Mob wife estetika

 

makonda-tracker