predivni

Celom svetu je stavio da znanja DA JE OBOŽAVA: Branislav Trifunović i Tihana Lazović razmenjivali NEŽNOSTI u javnosti

0

Ona prelepa, u dugoj crnoj haljini, on savršeno modno usklađen sa ženom koju voli 

BRANISLAV I TIHANA SU SE ZALJUBLJENO GLEDALI
BRANISLAV I TIHANA SU SE ZALJUBLJENO GLEDALI foto: F.S./ATAImages

Poznati glumac Branislav Trifunović i njegova supruga Tihana Lazović uživali su večeras na beograskoj premijeri filma "Živi i zdravi" koja je održana u MTS dvorani.

 

Njih dvoje su prošetali crvenim tepihom, nakon čega su zadovoljno pozirali pred okupljenim fotografima i na iznanađenje mnogih razmenili su nekoliko nežnih pogleda i dodira, tako da su svima poslali jasnu poruku - obožavamo se.

 

Tihana u ovoj filmu tumači ulogu Dragane, a Branislav kuma Zdravka, a čini se da su veoma ponosni na još jedan veliki film koji će, nadaju se, postići veliki uspeh.

 

 

Poznati par se na premijeri pojavio u savršeno modno uklađenim kombinacijama i tokom cele večeri nije skidao osmeh sa lica.

 

Za ovu priliku Tihana je ponela dugačku crnu haljinu sa golim ramenima i dubokim šlicem koji je sezao sve do kraja butine, a njen partener je blistao uz nju u crnom odelu ispod kojeg se nadzirala bela košulja. 

 

1 / 5 Foto: F.S./ATAImages

 

Tihana je liniju dodatno izdužila elegantim sandalama sa visokom štiklom, a jaka večernja šminka doprinela je da izgleda poput holivudskih zavodnica. 

 

Da podsetimo,  Branislav Bane Trifunović i Tihana Lazović su u avgustu 2022. godine svoju trogodišnju ljubavnu priču krunisali su brakom. Venčanje je održano na jednom salašu u okolini Novog Sada u društvu porodice i najbližih prijatelja, a veselje je trajalo do kasno u noć.

 

Bonus video:

Poznati na premijeri filma Što se bore misli moje 

 

makonda-tracker