kad voli daje celu sebe

Iz prvog braka ima ćerku Bjanku, a on joj je vratio osmeh na lice: Kako izgleda emotivni partner Dragane Dabović?

0

Draganu su svi zavoleli u seriji "Vojna akademija", a njen ljubavi život je pravi mali rolerkoster emocija

foto: Instagram / draganadabovic
foto: Instagram / draganadabovic

Poznata srpska glumica Dragana Dabović pre desetak godina počela je aktivno da se bavi glumom. Publika je imala prilike da je gleda u veoma popularnoj seriji "Vojna akademija", koja je, čini se, učinila da postane miljenica mnogih, naročito mlađih, generacija.

 

Osim zbog glumačkog, Dragana je srpskim medijima bila interesantna i zbog svog ljubavnog živoga.

 

Naime, ona je na ludi kamen po prvi put stala 2016. godine kada se udala za Veselina Čukvasa s kojim je dobila i ćerku Bjanku.

 

 

Ipak, čini se da ljubav nije potrajala, a nakon što je glumica obrisala sve njihove zajedničke fotografije mediji su pisali i o razvodu. Kako glumica nikada nije želela da govori o privatnom životu, ova informacija nije potvrđena.

 

- Nisam se razvela i ne pričam o privatnom životu već godinama unazad, osim kad najavljujem projekte i odgovaram na pitanja da li mi je dobro ćerka. To je to. Ne bih odstupala od toga - rekla je Dragana.

 

Uprkos njenim tvrdnjama veoma brzo je postalo jasno da je glumica dalje krenula sama. Ona je pre oko 2 godine počela da deli fotografije sa novim dečkom, Milanom Kolarskim.

 

 

U junu 2021. godine ona je podelila sa srpskom javnošću prelepe vesti. Dragana je postala mama po drugi put.

 

- Ljudi moji, vojsko prediva, hvala vam do neba i nazad, na svim čestitkama i ljubavi koju mi šaljete... Rodio se zdrav i predivan Noa Kolarsaki - objavila je ponosna mama na instagram storiju uz prelepu fotografiju mora, što ne treba da čudi jer je Dragana poreklom Kotoranka.

 

Dragana i njen partner Milan Kolarski sinu su dali ime Noa čije je značenje: mirni, tihi, blage naravi, i vezuje se za osobe koje su čvrstog karaktera, ponosne i odlučne i one koji su oslonac i podrška.

 

 

Iako glumica ne govori mnogo o privatnom životu u medijima, na osnovu fotografija koje deli na svom Instagramu svima je jasno da glumica uživa u ljubavi sa Milanom. Ona se daje svim srcem, a čini se da joj je ta ljubav i te kako uzvraćena.

 

Ona je jednom prilikom za domaće medije rekla da voli velike porodice i da za sebe priželjkuje jednu takvu, pa je samo pitanje vremena kada će nas ovaj par ponovo obradovati lepim vestima.

 

- Deca su najveći blagoslov koji nekom može da se desi. Ceo život želim veliku porodicu jer sam odrasla u takvoj, i ne mogu da zamislim kako bi bilo da Bjanka ostane jedinica - rekla je glumica.

 

Bonus video:

 

Kako peva glumica Ivana Dudić?

 

 

makonda-tracker